Τυχαία συνάντηση Κασσελάκη και «87» στο Παγκράτι: Ένταση με Νοτοπούλου, Σπίρτζη, Φλαμπουράρη -Το τετ α τετ με Γεροβασίλη
Τη στιγμή που το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει καζάνι που βράζει, ο Στέφανος Κασσελάκης και η ηγεσία της «φρουράς Τσίπρα» κάθισαν χθες μαζί σε γνωστό συριζαίικο στέκι του Παγκρατίου.
Η συνάντηση ήταν τυχαία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ στο μαγαζί για να συναντήσουν την παρέα τους και εκεί βρήκε τους Όλγα Γεροβασίλη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιώργο Βασιλειάδη, Χρήστο Σπίρτζη, Αλέκο Φλαμπουράρη και Στέργιο Καλπάκη.
Παρά τα πυρά που εξαπέλυσε χθες το πρωί στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και το κάλεσμά του σε διαμαρτυρία έξω από το χώρο που θα διεξαχθεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, και ενώ το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι εκρηκτικό, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τα κορυφαία στελέχη της πλειοψηφίας να καθίσει μαζί τους.
Η συζήτηση Κασσελάκη-Φλαμπουράρη
Η απάντηση ήταν θετική και έτσι ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε να συζητά με όλα τα κορυφαία στελέχη σε μία προσπάθεια να αντιληφθεί τους λόγους που τον αμφισβήτησαν. Πρώτος και βασικότερος συνομιλητής του ήταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο Στέφανος Κασσελάκης τον διέκοπτε συνεχώς, επιχειρούσε να του εξηγήσει τα λάθη της ηγεσίας του. «Στα είχα πει και δεν μας άκουγες», φέρεται να είπε ο κ. Φλαμπουράρης στον Στέφανο Κασσελάκη.
Τι είπε με την Νοτοπούλου για το μπούλινγκ
Ο Κασσελάκης φέρεται να προσπάθησε να διευθετήσει και το ζήτημα των καταγγελιών για μπούλινγκ που είχε διατυπώσει εναντίον του η Κατερίνα Νοτοπούλου. Και αυτή τη φορά αρνήθηκε τις κατηγορίες και μάλιστα φέρεται να ρώτησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν του έκανε μήνυση για να πάρει την απάντηση «εμείς δεν κάνουμε μηνύσεις, λύνουμε τα θέματα πολιτικά».
Γιατί με αμφισβητήσατε;
Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε και στο ζήτημα της «αμφισβήτησής του» τον Αύγουστο και ρώτησε σύμφωνα με πληροφορίες γιατί δεν έγινε νωρίτερα, μετά τις ευρωεκλογές. Τότε, ο Χρήστος Σπίρτζης τού υπενθύμισε ότι παραπέμφθηκε από μέλη που τάσσονται στο πλευρό του στο πειθαρχικό, ενώ του απάντησε ειρωνικά όταν επέμεινε για τον Αύγουστο λέγοντάς του ότι «περίμεναν να γυρίσεις από την Αμερική».
«Εξερράγη» ο Σπίρτζης
Η συζήτηση μεταξύ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη έγινε ακόμα πιο σοβαρή όταν τέθηκε στο τραπέζι το θέμα των «μαύρων ταμείων». Ήταν σε αυτό το σημείο που ο Χρήστος Σπίρτζης, που στο παρελθόν διετέλεσε υπουργός Υποδομών σχεδόν εξερράγη και τονίζοντας στον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν έχει εμπειρία του είπε «εγώ έχω υπογράψει συμβάσεις δισεκατομμυρίων και δεν σου επιτρέπω να μου λες για “μαύρα”».
Τα πνεύματα ηρέμησαν τελικά χάρη στην Όλγα Γεροβασίλη, η οποία αφού της το ζήτησε το Στέφανος Κασσελάκης συζήτησε μόνη της μαζί του σε άλλο τραπέζι. Στη συνέχεια, ο έκπτωτος πρόεδρος επέστρεψε στην παρέα του.
πηγή: iefimerida.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σπέτσες: Άγρια επίθεση σε πλοίαρχο κατά τη φόρτωση οχημάτων - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα
Άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος ζητεί η ΠΕΜΕΝ για τους αυτουργούς του αιματηρού συμβάντος στις Σπέτσες.
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης