Τυχαία συνάντηση Κασσελάκη και «87» στο Παγκράτι: Ένταση με Νοτοπούλου, Σπίρτζη, Φλαμπουράρη -Το τετ α τετ με Γεροβασίλη
Τη στιγμή που το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει καζάνι που βράζει, ο Στέφανος Κασσελάκης και η ηγεσία της «φρουράς Τσίπρα» κάθισαν χθες μαζί σε γνωστό συριζαίικο στέκι του Παγκρατίου.
Η συνάντηση ήταν τυχαία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ στο μαγαζί για να συναντήσουν την παρέα τους και εκεί βρήκε τους Όλγα Γεροβασίλη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιώργο Βασιλειάδη, Χρήστο Σπίρτζη, Αλέκο Φλαμπουράρη και Στέργιο Καλπάκη.
Παρά τα πυρά που εξαπέλυσε χθες το πρωί στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και το κάλεσμά του σε διαμαρτυρία έξω από το χώρο που θα διεξαχθεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, και ενώ το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι εκρηκτικό, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τα κορυφαία στελέχη της πλειοψηφίας να καθίσει μαζί τους.
Η συζήτηση Κασσελάκη-Φλαμπουράρη
Η απάντηση ήταν θετική και έτσι ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε να συζητά με όλα τα κορυφαία στελέχη σε μία προσπάθεια να αντιληφθεί τους λόγους που τον αμφισβήτησαν. Πρώτος και βασικότερος συνομιλητής του ήταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο Στέφανος Κασσελάκης τον διέκοπτε συνεχώς, επιχειρούσε να του εξηγήσει τα λάθη της ηγεσίας του. «Στα είχα πει και δεν μας άκουγες», φέρεται να είπε ο κ. Φλαμπουράρης στον Στέφανο Κασσελάκη.
Τι είπε με την Νοτοπούλου για το μπούλινγκ
Ο Κασσελάκης φέρεται να προσπάθησε να διευθετήσει και το ζήτημα των καταγγελιών για μπούλινγκ που είχε διατυπώσει εναντίον του η Κατερίνα Νοτοπούλου. Και αυτή τη φορά αρνήθηκε τις κατηγορίες και μάλιστα φέρεται να ρώτησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν του έκανε μήνυση για να πάρει την απάντηση «εμείς δεν κάνουμε μηνύσεις, λύνουμε τα θέματα πολιτικά».
Γιατί με αμφισβητήσατε;
Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε και στο ζήτημα της «αμφισβήτησής του» τον Αύγουστο και ρώτησε σύμφωνα με πληροφορίες γιατί δεν έγινε νωρίτερα, μετά τις ευρωεκλογές. Τότε, ο Χρήστος Σπίρτζης τού υπενθύμισε ότι παραπέμφθηκε από μέλη που τάσσονται στο πλευρό του στο πειθαρχικό, ενώ του απάντησε ειρωνικά όταν επέμεινε για τον Αύγουστο λέγοντάς του ότι «περίμεναν να γυρίσεις από την Αμερική».
«Εξερράγη» ο Σπίρτζης
Η συζήτηση μεταξύ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη έγινε ακόμα πιο σοβαρή όταν τέθηκε στο τραπέζι το θέμα των «μαύρων ταμείων». Ήταν σε αυτό το σημείο που ο Χρήστος Σπίρτζης, που στο παρελθόν διετέλεσε υπουργός Υποδομών σχεδόν εξερράγη και τονίζοντας στον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν έχει εμπειρία του είπε «εγώ έχω υπογράψει συμβάσεις δισεκατομμυρίων και δεν σου επιτρέπω να μου λες για “μαύρα”».
Τα πνεύματα ηρέμησαν τελικά χάρη στην Όλγα Γεροβασίλη, η οποία αφού της το ζήτησε το Στέφανος Κασσελάκης συζήτησε μόνη της μαζί του σε άλλο τραπέζι. Στη συνέχεια, ο έκπτωτος πρόεδρος επέστρεψε στην παρέα του.
πηγή: iefimerida.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες
500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα
Μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2026, τα έσοδα από ΦΠΑ αυξήθηκαν κατά 13,1%, δηλαδή κατά 1,69 δισ. ευρώ, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2025
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
«Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, μεταξύ των οποίων και η έμφυτη τάση του κυρίου Τσίπρα να πολιτεύεται προσπαθώντας να εξαπατήσει τους πολίτες», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές
Κυψέλη: Στερητικό σύνδρομο «δείχνουν» τα συμπτώματα του νεκρού βρέφους – Οι περιγραφές των γονιών του
Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου, εξηγεί ότι ένα βρέφος που έχει εκτεθεί σε ναρκωτικές ουσίες μέσω της μητέρας του μπορεί να παρουσιάσει στερητικά συμπτώματα