Λαμία: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 08:38 Λαμία: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευτυχώς πρόλαβε να απομακρυνθεί η οδηγός που δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί…

Πυρκαγιά σε επαγγελματικό βανάκι, αναστάτωσε νωρίς το απόγευμα γύρω στις 16:00’ το κέντρο της Λαμίας.

Η οδηγός του βαν κινούνταν στην οδό Δροσοπούλου λίγο μετά τη διασταύρωση με την Πατρόκλου, όταν το φορτηγάκι άρχιζε να βγάζει καπνούς.

Αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες κι εκείνη σοκαρισμένη με την προτροπή περιοίκων, κατάφερε να απομακρυνθεί πριν της συμβεί κάποιο κακό.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες, αλλά και πληρώματα της Τροχαίας και της Ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας.

Οι πυροσβέστες έσβησαν γρήγορα την πυρκαγιά, ωστόσο οι φλόγες πρόλαβαν να καταστρέψουν το σαλόνι και μεγάλο μέρος της μηχανής.

Δείτε βίντεο:

Να σημειώσουμε ότι για την ανεμπόδιστη άφιξη των πυροσβεστικών οχημάτων και για να μην κινδυνεύσει κάποιο διερχόμενο όχημα, διακόπηκε από τη ΔΙΑΣ η κυκλοφορία στο ύψος της οδού Βενιζέλου με την Πατρόκλου και φυσικά στο κομμάτι της Δροσοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση