Λαμία: Αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 08:17 Λαμία: Αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο λόγος για έναν 75χρονο από κοινότητα της Λαμίας, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης αποπειράθηκε να τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο ηλικιωμένος που ήταν μόνος στο σπίτι, λίγο πριν τις 10:00΄ το πρωί, πήρε την καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι γείτονες που άκουσαν το "μπαμ" έτρεξαν αμέσως και τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα σκάγια βρήκαν τον 75χρονο στα πλευρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, χωρίς όμως όπως τουλάχιστον φαίνεται μέχρι τώρα να κινδυνεύει η ζωή του.

Κανείς δεν μπορεί να δώσει μια εξήγηση για την απόπειρα που έκανε σε βάρος ο ηλικιωμένος, αφού μέχρι τώρα δεν είχε δώσει κάποιο δείγμα και η εν γένει συμπεριφορά του ήταν απόλυτα φυσιολογική.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση