Λαμία: Άνδρας γρονθοκόπησε νεαρή γυναίκα στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 09:02 Λαμία: Άνδρας γρονθοκόπησε νεαρή γυναίκα στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟ

Την χτύπησε και την πέταξε πάνω σε βιτρίνα καταστήματος, απέναντι από τα Δικαστήρια της πόλης, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/8) σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Λαμίας, απέναντι από τα Δικαστήρια, στην οδό Καποδιστρίου.

Ένας άνδρας γύρω στα 55, γρονθοκόπησε νεαρή γυναίκα μετά από λεκτική αντιπαράθεση που είχε μαζί της.

Ο άνδρας έβριζε και στη συνέχεια χτύπησε την γυναίκα με μπουνιές πετώντας την πάνω σε βιτρίνα πολυκαταστήματος, πριν επέμβουν περαστικοί και η αστυνομικός που είχε βάρδια στα Δικαστήρια!

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα και τα πληρώματα της ΔΙΑΣ και λίγα λεπτά αργότερα περιπολικό προσήγαγε τα δύο άτομα στο Τμήμα προκειμένου να καταθέσουν τι ακριβώς συνέβη.

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε ώρα αιχμής μπροστά σε δεκάδες περαστικούς, που δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που έβλεπαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση