Διεκόπη για αρχές Μαρτίου η δίκη για το θάνατο του 9χρονου Δημήτρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 11:14 Διεκόπη για αρχές Μαρτίου η δίκη για το θάνατο του 9χρονου Δημήτρη

Κώλυμα λόγω υγείας από το συνήγορο πολιτικής αγωγής…

Δεν προχώρησε στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας η δίκη του γιατρού που κατηγορείται για τον θάνατο του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου τον Ιούλιο του 2017.

Η συνέχιση της δίκης ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ωστόσο ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας του συνηγόρου της οικογένειας Νίκου Διαλυνά, έφερε αίτημα αλλαγής της ημερομηνίας.

Η Πρόεδρος της έδρας όρισε νέα ημερομηνία στις 6 Μαρτίου 2023 στις 09:30’ το πρωί. Μάλιστα σε περίπτωση που η διαδικασία δεν ολοκληρωθεί στην ως άνω ημερομηνία, η δίκη θα συνεχιστεί την επομένη (7/3/2023).

Η δίκη θυμίζουμε ότι είχε ξεκινήσει ουσιαστικά πριν από δύο εβδομάδες, μέσα σε έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, χωρίς να λείψουν και οι στιγμές έντασης.

Δείτε τι είχαν πει τότε, ο συνήγορος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς με τη μητέρα του Δημήτρη, καθώς και ο συνήγορος υπεράσπισης του γιατρού Γιώργος Δούμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση