Λαμία: Τραγωδία με 27χρονο στα "Ψωρονέρια"
Ο άτυχος νεαρός έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που έκανε μπάνιο και δυστυχώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν, τελικά δεν τα κατάφερε.
Τραγωδία το απόγευμα της Κυριακής (11/2) στα Ψωρονέρια Λαμίας με νεαρό επισκέπτη της περιοχής να χάνει ξαφνικά τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο νεαρός είχε έρθει με την αδερφή του και μία φίλη τους, για μπάνιο στην ιαματική πηγή, που βρίσκεται κοντά στη Δαμάστα, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.
Αμέσως όσοι βρίσκονταν στο σημείο τον έβγαλαν έξω από το νερό και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, που έφτασαν άμεσα στο σημείο.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν αμέσως τον 27χρονο και συνοδεία περιπολικού της Άμεσης Δράσης με χρήση σειρήνων, διακόμισαν τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη ένας τόσο νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή, ενώ σε σοκ βρίσκονται η αδελφή του και η φίλη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 27χρονος είναι από την Θεσσαλονίκη και διέμενε στην Αθήνα.
Από το ΑΤ Λαμίας, που ανέλαβε την προανάκριση, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Στη φυλακή οι ανήλικοι «ποντικοί» που έκλεψαν την τσάντα Διευθύντριας παιδικού σταθμού
Είχαν κλέψει επίσης δύο μηχανάκια, αλλά και από καφετέρια στο κέντρο της πόλης...
Βίντεο με τη σύλληψη των νταήδων Ρομά που ξυλοκόπησαν ταξιτζή στο Βόλο
Με σκουπόξυλο του έσπασαν το χέρι …
Την άκρη του νήματος σε τέσσερις ακόμη τηλεφωνικές απάτες βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας
Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα, μέλη διαφορετικών κυκλωμάτων που «χτύπησαν» με το κόλπο του «λογιστή» - Η λεία τους ξεπερνά τα 95.000 ευρώ…
«Κάτω τα χέρια από το νερό της Λαμίας»: «Όχι» Πανουργιά Παπαϊωάννου στην απορρόφηση της ΔΕΥΑΛ από την ΕΥΔΑΠ
Το τελεσίγραφο του ΥΠΕΝ και της ΕΥΔΑΠ μέχρι την 31η Οκτωβρίου σε 19 δήμους, μεταξύ αυτών και στους 7 της Φθιώτιδας. Γιατί η υγιής ΔΕΥΑΛ δεν έχει ανάγκη κανένα «δέλεαρ» χρεών και καμιά βοήθεια από την ΕΥΔΑΠ. Σφοδρές αντιδράσεις και από την αντιπολίτευση.