Αναζητούνταν για διακεκριμένες κλοπές στη Φθιώτιδα και συνελήφθη στο Πολύδροσο
Πέντε συλλήψεις για Εντάλματα και καταδικαστικές Αποφάσεις….
Στη σύλληψη ενός 50χρονου υπήκοο Αλβανίας, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας - Δελφών, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Λαμίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Αυτή δεν ήταν όμως η μοναδική σύλληψη με Ένταλμα, καθώς είχαμε μία ακόμη, αυτή τη φορά στον Ορχομενό, συγκεκριμένα ενός 28χρονου Έλληνα, Εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψη του 15ου Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών, για τα αδικήματα της απάτης με υπολογιστή και ένταξης - συγκρότησης σε εγκληματική οργάνωση, το οποίο εκτέλεσε το ΑΤ Ορχομενού.
Αστυνομικοί του ίδιου Τμήματος μάλιστα συνέλεβαν και έναν 27χρονο Έλληνα διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -8- μηνών, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Επίσης αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκίδας συνέλαβαν έναν 31χρονο Ιρανό στη Χαλκίδα, που είχε δύο καταδικαστικές Αποφάσεις και απέφευγε τη σύλληψη. Ειδικότερα εκκρεμούσαν, καταδικαστικές Αποφάσεις, του Β Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -6- ετών για απόπειρα ληστείας και του Δ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -4- ετών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Τέλος, συνελήφθη 38χρονος Έλληνας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Α Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -2- μηνών, για απόπειρα κλοπής.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σε νεαρούς απατεώνες στην Καρδίτσα - Πήγαν να πάρουν σακίδιο με 22.800€
«Άνοιξαν» πέντε υποθέσεις με λεία 146.000€ - Υποδύονταν τους λογιστές και τους εφοριακούς…
Λαμία: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Όθωνος
Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων:
Περιφέρεια Στερεάς: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Συναγερμός στις Θερμοπύλες για πυρκαγιά σε μονοκατοικία κοντά στην εκκλησία
Η άμεση κινητοποίηση πρόλαβε τα χειρότερα…
Εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Λοκρών
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση: