Δροσιά Χαλκίδας: Τραυματίστηκε ανήλικος σε σύγκρουση ΙΧΕ με απορριμματοφόρο
Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου τη στιγμή ευτυχώς που οι υπάλληλοι καθαριότητας βρισκόντουσαν μέσα στο κουβούκλιου του οχήματος.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Δευτέρας (6/7/26) στον δρόμο Δροσιάς Ευβοίας, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο προσέκρουσε στο πίσω μέρος απορριμματοφόρου του Δήμου Χαλκιδέων.
Σύμφωνα με το eviatop, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις πατήθρες του απορριμματοφόρου, την ώρα που αυτό εκτελούσε δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων. Ευτυχώς, οι δύο εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο κουβούκλιο του οχήματος και όχι πίσω και αποφεύθηκαν τα χειρότερα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένα μικρό παιδί που επέβαινε στο Ι.Χ., το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για προληπτικούς λόγους.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας, οι οποίοι διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!