ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Φθιώτιδα: Κακοποίησαν πολύ άσχημα αδέσποτο σκύλο

Φθιώτιδα: Κακοποίησαν πολύ άσχημα αδέσποτο σκύλο

Προσοχή πολύ σκληρή φωτογραφία από τα αποτελέσματα της βίας πάνω του...

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Το χειρότερο πρόσωπο κάποιων που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι, γνώρισε ένα άκακο αδεσποτάκι που τα τελευταία τρία χρόνια είχε βρει καταφύγιο στην Κοινότητα Ροδωνιάς.

Πρόκειται για ένα φοβικό κι χαριτωμένο κυνηγόσκυλο που έκανε πολύ καιρό για να ξαναεμπιστευθεί ανθρώπους, προφανώς γιατί είχε κακοποιηθεί από τα αφεντικά που το παράτησαν.

Δυστυχώς όμως για κείνο έμελλε να ξαναδεί το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας μας. Όπως περιέγραψε αναγνώστρια του LamiaReport, Δευτέρα και Τρίτη το σκυλάκι εξαφανίσθηκε και ξεκίνησε η ίδια κι άλλοι άνθρωποι του χωριού να το ψάχνουν.

Την Τετάρτη τελικά το σκυλάκι ξαναεμφανίσθηκε στα χάλια που φαίνονται στη σκληρή φωτογραφία που ακολουθεί!

Το πρόσωπό του ήταν γεμάτο αίματα, ενώ γύρω από το λαιμό του είχαν περάσει σύρμα σε σημείο που να το πνίγει!

Με δυσκολία η γυναίκα το πλησίασε, καθώς ήταν πολύ τρομαγμένο, και κατάφερε να του βγάλει το σύρμα που το έπνιγε. Το περιποιήθηκε όσο μπορούσε ενώ συγχρόνως ειδοποίησε το Δημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμιέων.

Όπως μας λέει, οι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν αμέσως το περισυνέλλεξαν και φαίνεται ότι δεν κινδυνεύει πλέον η ζωή του. Αν όλα πάνε καλά ο «Τσάρλι» θα είναι σύντομα και πάλι έτοιμος να επιστρέψει στη γνώριμη γειτονιά του.

Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος