Κ. Αγοραστός για Ιανό: Σε δεύτερο βαθμό θα μας δικαιώσει η δικαιοσύνη – Στη ζωή μου πορεύτηκα με γνώμονα το νόμο
Πως σχολίασε ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας την απόφαση του Δικατηρίου
Την πεποίθηση του ότι θα δικαιωθεί στο Εφετείο εξέφρασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας για την ενοχή του στην δίκη για τον Ιανό σε ότι αφορά την πράξη της της πλημμύρας από αμέλεια δια παραλείψεως από την οποία προέκυψε κίνδυνος για ξένα πράγματα και για άνθρωπο.
Για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια δια παραλείψεως άπαξ και κατά συρροή κρίθηκε αθώος κατά πλειοψηφία.
«Εγώ στη ζωή μου πορεύτηκα με γνώμονα το νόμο» δήλωσε αρχικά ο κ. Αγοραστός και επεσήμανε τις ενέργειες που έκανε το 2018 στέλνοντας αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την πορεία των έργων ενώ τόνισε και τις ευθύνες των Κυβερνήσεων για έργα που θα έπρεπε να γίνουν όπως αυτό του Αχελώου αλλά και έργα ορεινής υδρονομίας.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, ανέφερε επίσης τις ευθύνες του Δασαρχείου που όπως τόνισε «δεν είναι εδώ σήμερα» και πρόσθεσε κλείνοντας πως «στην πολιτική ζωή της χώρας υπάρχουν και δίκες σκοπιμότητας για να ικανοποιήσουνε το κοινό αίσθημα η να βγουν κάποιοι από το κάδρο».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή η οδός Φιλίας από αύριο Σάββατο
Παζάρι στη Λαμία και φέτος από την Τετάρτη (9/9) μέχρι και την Τρίτη (15/9).
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Σωτήρια η παρέμβαση γειτόνισσας
Της επιτέθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα – Παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήριο ο 28χρονος και ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση.