ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Και πάλι σε Red Code η Στερεά μετά από καιρό

Και πάλι σε Red Code η Στερεά μετά από καιρό

Ο χάρτης κινδύνου…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου τίθενται σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) την Κυριακή 29.9.2024, ολόκληρη όλη η Περιφέρεια Αττικής και τρεις Περιφερειακές Ενότητες μεταξύ των οποίων και η ΠΕ Βοιωτίας.

Αναλυτικά:

  • η Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων)
  • η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
  • οι Περιφερειακές Ενότητες Λακωνίας και Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σύμφωνα με την Ομάδα Έκδοσης του Ημερήσιου Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ο κίνδυνος πυρκαγιών στις εν λόγω περιοχές προβλέπεται να είναι πολύ υψηλός (κατηγορία κινδύνου 4).

Στην κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) ο Εθνικός Μηχανισμός τίθεται σε πλήρη κινητοποίηση, ενεργοποιώντας και αναπτύσσοντας το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό και τα αντίστοιχα προς τις ανάγκες, υλικά και μέσα για την ετοιμότητα ενόψει επαπειλούμενου κινδύνου, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση καταστροφικού φαινομένου και δρομολογούνται δράσεις βραχείας αποκατάστασης, αρωγής και υποστήριξης για τη μετρίαση των επιπτώσεων καταστροφής.

Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος