ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμία: Όταν τα άλλα παιδιά πάνε σχολείο, κάποια κοιμούνται στο δρόμο!

Λαμία: Όταν τα άλλα παιδιά πάνε σχολείο, κάποια κοιμούνται στο δρόμο!

Άνθρωποι και άνθρωποι, παιδιά και παιδιά. Σε μια φωτογραφία η ωμή αλήθεια για το σήμερα στην Ελλάδα.

Παιδάκια πηγαίνουν με τις τσάντες τους στο σχολείο, την ώρα που κάποιο άλλο παιδί κοιμάται στην άσφαλτο! Σίγουρα δεν είναι από επιλογή του.

Κι όμως υπάρχουν, νόμοι, πρόνοια, επιδόματα, αλλά και υποχρεωτική εκπαίδευση. Και εξακολουθούμε να βλέπουμε τέτοιες εικόνες. Και το σημαντικότερο κανείς δεν κάνει τίποτα.

Θεωρητικά βέβαια όλοι είμαστε αντίθετοι με αυτές τις καταστάσεις, όμως ποιος θα ξεκινήσει για να τις αλλάξει; Εξ’ αρχής όλοι θα δηλώσουν αναρμόδιοι ή θα μεταβιβάσουν αλλού τις ευθύνες για την επίλυση του προβλήματος.

Και στο τέλος της ημέρας, αφού η άστεγη ή περιπλανώμενη οικογένεια θα έχει ξυπνήσει και μεταφερθεί αλλού, δε θα είναι πια δικό μας πρόβλημα ή θα το έχουμε ξεχάσει…

Σ.L.R.: Για τη συγκεκριμένη «κατασκήνωση» είχαμε αρκετές, δικαιολογημένες καταγγελίες από περίοικους και ανθρώπους. Θεωρούμε όμως ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο και όσο το αγνοούμε γίνεται μεγαλύτερο επηρεάζοντας σημαντικά όλη την κοινωνία μας.

Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος