Λαμία: Σήμερα η «Μεγάλη γιορτή για άσκηση & διατροφή» στο Κλειστό Γήπεδο Ανθέων
«Μεγάλη γιορτή για άσκηση & διατροφή» - Μια εθνική δράση του Υπουργείου Υγείας και της UNICEF
Ο Δήμος Λαμιέων με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών και των οικογενειών τους σχετικά με την υγιεινή διατροφή και την σωματική άσκηση, συμμετέχει στην εθνική δράση του Υπουργείου Υγείας και της UNICEF κατά της παιδικής παχυσαρκίας.
Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024 στο Κλειστό Γήπεδο Ανθέων από τις 11:00' το πρωί έως τις 2:00' το μεσημέρι, παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μεγάλη γιορτή για άσκηση & διατροφή», μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, διαδραστικά παιχνίδια και συζητήσεις με το διαιτολόγο – διατροφολόγο, Βάιο Σβώλο.
Στην υποδοχή ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ ο σεφ, Γιώργος Τσούλης στην ετοιμασία γευστικών και υγιεινών συνταγών.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως πινγκ - πονγκ, επιτραπέζιο χόκεϊ, ποδηλατοδρομίες, τρίλιζα μπάσκετ, τοίχους αναρρίχησης, πίστα εμποδίων και να μάθουν περισσότερα μέσα από διαδραστικά παιχνίδια.
Πρόγραμμα εκδήλωσης:
10.45 – 11.00 Προσέλευση & Giveaways
11.00 – 11.10 Έναρξη/Καλωσόρισμα από Δημήτρη Μακαλιά
11.10 – 11.20 Χαιρετισμός από την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη
11.20 – 11.40Διαδραστικό παιχνίδι με το Δημήτρη και την Ελευθερία
11.40 – 12.10 Παρουσίαση του σεφ Γιώργου Τσούλη, μαγειρική
12.10 – 12.30 Διαιτολόγος Βάιος Σβώλος & 2 μέλη του Youth Club και διανομή φαγητού
12.30 – 14.00Δραστηριότητες (πινγκ πονγκ, air hockey, τρίλιζα μπάσκετ, ποδηλατοδρομίες, πίστα εμποδίων, τοίχοι αναρρίχησης, σκορ 4 μπάσκετ).
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Οι εταιρείες φαντάσματα με το απλήρωτο ΦΠΑ - Εκδόθηκε από τον Παναμά στην Ελλάδα και τον αφήσαμε ελεύθερο - Οι 34 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή 120 χρόνων κάθειρξης - Πότε αγόρασε το διαμέρισμα στη Λαμία.
Απαγορευτικό στους φιλάθλους του Παναιτωλικού να ταξιδεύσουν στη Λιβαδειά
Η απόφαση του Υπουργείου…
Συλλογή σχολικών ειδών από το Συμβούλιο Νέων και τον Δήμο Λαμιέων
7-9 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο.
Με ευρωπαϊκό βλέμμα στην 90ή ΔΕΘ το Επιμελητήριο Φθιώτιδας
Ο Χρυσόστομος Καρέλλης στην Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς της ΚΕΕΕ.
Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή πεζογέφυρας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας
Για την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών.
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Εύβοια, στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος (ΒΙΝΤΕΟ)
Πληροφορίες ότι η φωτιά προκλήθηκε από κεραυνό.











