Ο Σπυρίδων Ρήγας Πρόεδρος στο Σύλλογο Πολιτικού Προσωπικού ΕΛ.ΑΣ. & Π.Σ. Νοτιοδυτικής και Στερεάς Ελλάδας
Ο Σπυρίδων Ρήγας εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Νοτιοδυτικής και Στερεάς Ελλάδας στις πρόσφατες αρχαιρεσίες.
Διαβάστε το μήνυμα:
«Με συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου, προς όλες και όλους εσάς, που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας, αναδεικνύοντάς με στη θέση του Προέδρου.
Στόχος μου είναι να υπηρετήσω με συνέπεια τον Σύλλογό μας και να αγωνιστώ για τα εργασιακά και μισθοδοτικά μας δικαιώματα, αλλά και να θέσουμε τις βάσεις για την διασφάλιση της βιωσιμότητάς του και την ισχυροποίησή του.
Μαζί με της συναδέλφισσες και τους συναδέλφους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας και ειδικότερα τους :
- Α’ Αντιπρόεδρο Νικόλαο Μητρόπουλο,
- Β’ Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Τζανή,
- Γενικό Γραμματέα Ειρήνη Κουνισιώτη,
- Ταμία Αξεξάνδρα Παπασταύρου και τα μέλη
- Χρήστο Ασλαματζίδη,
- Κωνσταντίνο Κουβέλη,
- Νικόλαο Ράλλη και
- Βασίλειο Φωτεινόπουλο,
θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν Σύλλογο ισχυρό, δυναμικό και αποτελεσματικό.
Παράλληλα, θα καταβάλλουμε προσπάθεια για το «άνοιγμα» του Συλλόγου μας στην κοινωνία, με την δραστηριοποίηση μας σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, αλλά και την δημιουργία μιας εποικοδομητικής σχέσης με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την ενημέρωση των συναδέλφων και του κοινού ως προς τις δράσεις και τα πεπραγμένα μας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!»
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πατέρας και γιος επιτέθηκαν κι έσπασαν το χέρι ταξιτζή στη Νέα Ιωνία Βόλου
Ο λόγος της άγριας επίθεσης ήταν γιατί αρνήθηκε να επιβιβάσει τον 25χρονο γιο στο ταξί…
«Κάτω τα χέρια από το νερό της Λαμίας»: «Όχι» Πανουργιά Παπαϊωάννου στην απορρόφηση της ΔΕΥΑΛ από την ΕΥΔΑΠ
Το τελεσίγραφο του ΥΠΕΝ και της ΕΥΔΑΠ μέχρι την 31η Οκτωβρίου σε 19 δήμους, μεταξύ αυτών και στους 7 της Φθιώτιδας. Γιατί η υγιής ΔΕΥΑΛ δεν έχει ανάγκη κανένα «δέλεαρ» χρεών και καμιά βοήθεια από την ΕΥΔΑΠ. Σφοδρές αντιδράσεις και από την αντιπολίτευση.
Καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο - Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από Τρίτη με βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Ψυχρότερες αέριες μάζες φέρνουν την επιστροφή του Φθινοπώρου την ερχόμενη εβδομάδα.
«Στον αέρα» οι επιδοτήσεις των παραγωγών - Κραυγή αγωνίας από τα ΚΥΔ Φθιώτιδας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)
Ευρεία συνάντηση στη Λαμία με τη συμμετοχή βουλευτών, αυτοδιοικητικών και αγροτών. Κάτω από το 5% οι υποβληθείσες δηλώσεις ΟΣΔΕ πανελλαδικά. Οι προτάσεις και τα άμεσα αιτήματα προς το Υπουργείο.
Από το αυτόφωρο κατευθείαν στη φυλακή οι δύο «εισπράκτορες» της απόπειρας απάτης στην Αταλάντη
Μαραθώνια ακροαματική διαδικασία 7 ωρών στο Αυτόφωρο Μονομελές - Οι ισχυρισμοί για τον μυστηριώδη «Νίκο» που δεν έπεισαν το Δικαστήριο…