Τέμπη – δίκη για κάμερες: Νέο αίτημα αναβολής κατέθεσε η πλευρά των κατηγορουμένων
Αίτημα αναβολής κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων στην δίκη για την διαχείριση του βιντεοληπτικού υλικού στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών.
Σύμφωνα με το larissanet, το αίτημα έχει να κάνει με δικονομικά ζητήματα σχετικά την μη δυνατότητα παράστασης των συνηγόρων με βάση απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και το αν το δικαστήριο κατά την προηγούμενη δικάσιμο έπρεπε να διακόψει ή να αναβάλει την υπόθεση.
Το δικαστήριο διέκοψε για λίγη ώρα προκειμένου να μελετήσει τα σχετικά έγγραφα και να προσέλθει η κα Κωνσταντοπούλου ενώ εξερχόμενος από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ.Κυριακος Βελόπουλος σχολίασε την συμπεριφορά δικηγόρων των κατηγορουμένων κάνοντας λόγο για μπούλινγκ σε βάρος της έδρας.
Το θέμα της αναβολής σχολίασαν επίσης ο παππούς του Παναγιώτη Κουτσόπουλου που έχασε την ζωή του στα Τέμπη Γιώργος Κουτσόπουλος και η δικηγόρος οικογενειών κα Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Σωτήρια η παρέμβαση γειτόνισσας
Της επιτέθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα – Παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήριο ο 28χρονος και ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση.
ΕΠΑΣ Λαμίας: 250 θέσεις εισακτέων και ζήτηση για τεχνίτες – Το κενό στις πραγματικές θέσεις μαθητείας
Ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας σήμερα;