Βουρδάνος: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της Αναπτυξιακής Ευβοίας Α.Ε.
Επετεύχθη η άρση της από 14/12/2024 αναστολής καταχώρισης στο ΓΕΜΗ.
«Η Διοίκηση της Αναπτυξιακής Ευβοίας Α.Ε., μετά τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα τον Ιούλιο του 2025, προχωρά βήμα – βήμα στην αποκατάσταση λειτουργίας της εταιρείας, με βάση τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου», σημειώνει σε δελτίο τύπου ο νέος Πρόεδρος και Αναπληρωτής Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς, Δημήτρης Βουρδάνος.
Σημειώνει επίσης ότι, έπειτα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της εταιρίας με την έγκριση των χρηματοοικονομικών καταστάσεων του 2023, επετεύχθη η άρση της από 14/12/2024 αναστολής καταχώρισης στο ΓΕΜΗ.
«Επιπλέον, μέσα από μια σειρά αποφάσεων και ενεργειών, οι οποίες αποδείχτηκαν χρονοβόρες, καταχωρίστηκαν τα πλήρη και ορθά στοιχεία της εταιρίας στο ΓΕΜΗ. Πρακτικά, αυτό επέτρεψε στην εταιρεία να αποκτήσει και πάλι πρόσβαση σε τραπεζικές συναλλαγές», προσθέτει ο κ. Βουρδάνος και καταλήγει:
«Με γνώμονα την πλήρη διαφάνεια, αλλά και για τον εξορθολογισμό της λειτουργίας της εταιρίας, η Διοίκηση της Αναπτυξιακής Ευβοίας Α.Ε. συνεχίζει να συνεργάζεται με όλα τα ελεγκτικά όργανα, παρέχοντάς τους όσα στοιχεία και πληροφόρηση έχει στη διάθεσή της».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Συναγερμός στις Θερμοπύλες για πυρκαγιά σε μονοκατοικία κοντά στην εκκλησία
Η άμεση κινητοποίηση πρόλαβε τα χειρότερα…
Περιφέρεια Στερεάς: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Πανεκπαιδευτική απεργιακή κινητοποίηση από την ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας
Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 12:00' το μεσημέρι στη πλατεία Πάρκου.
«Pink Run» Αταλάντης για τον Καρκίνο του Μαστού
Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 12:00'.
Ειδικό τέλος ΑΠΕ 2025: Αυτά είναι τα χρήματα που επιστρέφουν στη Στερεά Ελλάδα
Σχεδόν 39 εκατ. ευρώ μοιράζονται πανελλαδικά σε Δήμους και οικιακούς καταναλωτές - Πρωταθλητές σε χρήματα αλλά και σε κορεσμό Εύβοια και Βοιωτία - Πόσα χρήματα ελαφρύνουν τους λογαριασμούς ρεύματος στη Φθιώτιδα και τι εισπράττουν οι ΟΤΑ.