Λαμία: Σήμερα η Μάρω Θεοδωράκη παρουσιάζει το νέο της παιδικό βιβλίο αφιερωμένο στη δυσλεξία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 08:01 Λαμία: Σήμερα η Μάρω Θεοδωράκη παρουσιάζει το νέο της παιδικό βιβλίο αφιερωμένο στη δυσλεξία

Σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στις 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας.

Ο Παιδικός σταθμός - Νηπιαγωγείο «Ζωγραφιά», σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά στην παρουσίαση του βιβλίου της Μάρως Θεοδωράκη, με τίτλο: «Μια παράξενη κυρία που τη λένε δυσλεξία», την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στις 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας (Λεωνίδου 11 - τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231061160).

Στην εκδήλωση συμμετέχει το Βιβλιοπωλείο Σοφιανός.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Αφιερωμένο στη δυσλεξία είναι το νέο παιδικό βιβλίο της Μάρως Θεοδωράκη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Έναστρον».

Το παραμύθι, αντιμετωπίζει τη μαθησιακή αυτή δυσκολία με ιδιαίτερη ευαισθησία και όχι ως πρόβλημα, με στόχο να μάθουν τα παιδιά να συμβιώνουν αρμονικά μαζί της.

Τα παιδιά κατανοούν τι είναι η δυσλεξία και μαθαίνουν να συμβιώνουν αρμονικά μαζί της.

«Η παράξενη κυρία πια έρχεται και φεύγει. Δεν είναι τόσο επίμονη ούτε στροβιλίζεται στο κεφάλι μου όπως πρώτα. Δεν μου τραβάει την προσοχή ούτε μου βάζει παγίδες όταν γράφω και μιλάω. Ασήμαντη και ξεθωριασμένη κάθεται ήσυχα ήσυχα σε μια γωνιά.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση