Το 1o NISI Street Food Festival έρχεται στις Ράχες το Σάββατο 29 Ιουνίου!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 14:08 Το 1o NISI Street Food Festival έρχεται στις Ράχες το Σάββατο 29 Ιουνίου!

Όταν η έννοια του «φαγητού στο πόδι» αποκτά άλλη διάσταση!!!

Οι street food λιχουδιές που θα τρώμε το επόμενο διάστημα!
Ανακαλύψαμε τις μοναδικές λιχουδιές (από burger με ανανά μέχρι σουβλάκι από την Ταυλάνδη) που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι αυτό το Σάββατο στο NISI στις Ράχες!!
Μετά την Αραβική βραδιά το προηγούμενο Σάββατο που έγινε Sold out χάρη στη δική σας στήριξη, επανερχόμαστε με το 1o NISI Street Food Festival αυτό το Σάββατο μετά τις 19.00!

Μια γιορτή φαγητού, γεύσεων και χρωμάτων απ’ όλο τον κόσμο που θα πλαισιωθεί από μουσική και happenings για μικρούς και μεγάλους δίπλα στη θάλασσα. Στόχο έχει να κάνει γνωστή στο κοινό της ευρύτερης περιοχής την κουλτούρα του “φαγητού του δρόμου”.

Έλα να νιώσεις πώς είναι να ταξιδεύεις στην Ασία με γεύσεις από την Ινδία, την Ιαπωνία και την Ταυλάνδη κι ακολουθούν κλασικές γεύσεις από Ελλάδα, “αμερικανιές” που όλοι αγαπάμε και φυσικά το Waffle sweet corner για το τέλος!  

Καλώς ήρθατε στη γιορτή του φαγητού που θα γίνει σημείο συνάντησης στις Ράχες για λάτρεις του καλού φαγητού, παρέες και οικογένειες!

Σε κάθε γωνιά του πλανήτη τα αυθεντικά τοπικά πιάτα μαγειρεύονται στο δρόμο και μας καλούν με τις μυρωδιές τους να τα δοκιμάσουμε. Και οι σεφ τους δεν παίρνουν ικανοποίηση από τα αστέρια Μισελέν αλλά από τα χαμόγελα των περαστικών, που αποτελούν γι’ αυτούς τα καλύτερα βραβεία για τις δημιουργίες τους.

ΕΛΑΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!

Πληροφορίες: 2238031809 / FB event: https://bit.ly/2X1cbOE

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση