Επιστροφή στην κανονικότητα για επιχειρήσεις;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 07:12 Επιστροφή στην κανονικότητα για επιχειρήσεις;

Θέλοντας και μη, ανεξαρτήτως των σχετικών κατά καιρούς εξαγγελιών, η επιστροφή στην κανονικότητα τον Σεπτέμβρη είναι πραγματικότητα για όλους.

Ακόμη και για τις επιχειρήσεις, παρά το γεγονός ότι η ετήσια λειτουργία τους ξεκινά τυπικά τον Ιανουάριο, ο Σεπτέμβριος αποτελεί, σε πολλές περιπτώσεις, μήνα εφαρμογής νέου σχεδιασμού.

Τι θα μπορούσε όμως να αποτελέσει προτεραιότητα στον επιχειρηματικό σχεδιασμό σήμερα; Αναμφίβολα, μεταξύ άλλων, μία βασική προτεραιότητα είναι ο «ψηφιακός μετασχηματισμός» των επιχειρήσεων.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει επένδυση σε νέες τεχνολογίες (λογισμικά και λοιπά συστήματα πληροφορικής), οι οποίες συμβάλλουν:

  • στη μείωση κόστους λειτουργίας (αυτοματοποίηση διαδικασιών),

  • στην αύξηση του κύκλου εργασιών (πρόσβαση σε περισσότερους πελάτες) και

  • στην ορθή λήψη αποφάσεων (χρήση αναλυτικών - αξιόπιστων - καταγεγραμμένων δεδομένων).

Για να έχει αποτέλεσμα μία τέτοια πρωτοβουλία, είναι ανάγκη να χαρτογραφηθούν αναλυτικά τα στάδια λειτουργίας της επιχείρησης και να επισημανθούν τα σημεία που χρήζουν σημαντικών βελτιώσεων με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Σε αυτή τη διαδικασία, η εταιρία μας Βαγενάς Χρήστος & ΣΙΑ Ε.Ε. "Ατλαντίς Συμβουλευτική Κεντρικής Ελλάδας" (www.atlantis.net.gr) , μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστο συνεργάτη και βοηθό σας, όπως επίσης και να συμβάλλει στην επιχορήγηση της απαιτούμενης επένδυσης σε νέες τεχνολογίες, μέσω του προγράμματος επιχορήγησης για Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνίας που απευθύνεται σε επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας (65% έως 70% επιχορήγηση, λεπτομέρειες εδώ https://atlantis.net.gr/el/espa-texnologies-pliroforikis-epikinonias-sterea-ellada/

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χρήστος Βαγενάς
Οικονομολόγος Πανεπιστημίου Πειραιά, MSc Χρηματοοικονομικά & Επενδύσεις Πανεπιστήμιο Brunel
Τηλ. 22310 23270
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση