Λαμία: Είσαι ιδιώτης ή επαγγελματίας και σκέφτεσαι αυτοκίνητο; Ενημερώσου για τη χρονομίσθωση!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 07:32 Λαμία: Είσαι ιδιώτης ή επαγγελματίας και σκέφτεσαι αυτοκίνητο; Ενημερώσου για τη χρονομίσθωση!

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις όποιο αυτοκίνητο ονειρεύεσαι, καινούργιο ή μεταχειρισμένο, εύκολα και γρήγορα με χρονομίσθωση - Επίσης μάθε πως μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο με γραμμάτια.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι η χρονομίσθωση (leasing), είναι μια υπηρεσία στο χώρο του αυτοκινήτου που διαρκώς κερδίζει έδαφος στην ελληνική αγορά.

Το θέμα είναι ποια από τις πολλές εταιρείες που υπάρχουν στο χώρο μπορεί να σου προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες που να καλύπτουν τις ανάγκες σου, χωρίς "ψιλά" γράμματα και με άμεση επαφή μαζί σου σε απλά ελληνικά, με ειλικρίνεια και σεβασμό στον πελάτη.

Στη Λαμία η εταιρεία «Γκλαντζούνης Motors», με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των αυτοκινήτων, φέρνει την υπηρεσία της χρονομίσθωσης ακόμα πιο κοντά σας σε αποκλειστική συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία στο χώρο, τη MOTORLEASE Α.Ε

Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας, η Motorlease.gr έχει να επιδείξει την απόλυτη επαγγελματική προσέγγιση στο χώρο της μακροχρόνιας μίσθωσης. Η συνεργασία της με την «Γκλαντζούνης Motors», σε τοπικό επίπεδο σου δίνει τη δυνατότητα της άμεσης επαφής και ενημέρωσης από επαγγελματίες που έχουν δώσει, χρόνια τώρα, εξετάσεις στο χώρο του αυτοκινήτου.

Ζήτησε να ενημερωθείς πως μπορείς να αγοράσεις όλες τις μάρκες καινούργιων αυτοκινήτων με χρονομίσθωση, καθώς και όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα επίσης με χρονομίσθωση, με τα ίδια οικονομικά οφέλη.

Σε μια εποχή αυξημένων υποχρεώσεων, και με τις τράπεζες να έχουν κλείσει τις στρόφιγγες, η «Γκλαντζούνης Motors» μπορεί και σας προσφέρει χρηματοδότηση στην επόμενη αγορά σας, ακόμη και με γραμμάτια σε καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Εσύ ακόμα σκέφτεσαι πως θα αποκτήσεις το αυτοκίνητο που χρειάζεσαι; Μπορείς να το έχεις τώρα, χωρίς προκαταβολή, με χρονομίσθωση. Στείλτε το ενδιαφέρον σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε όλη τη γκάμα των μεταχειρισμένων εδώ

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και ενημέρωση μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην έκθεσή μας, στο 2ο χλμ Λαμίας - Αθηνών ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22310 52760-61.

Η εταιρεία «Γκλαντζούνης Motors» σου έχει τη λύση!!!

Στην «Γκλαντζούνης Motors» μπορείτε ακόμη να κάνετε το service στο αυτοκίνητό σας και κάθε είδους εργασίες φανοποιίας, αλλά και Ασφάλειες για το αυτοκίνητό σας.

«Γκλαντζούνης Motors»... Οι ειδικοί γύρω από τα αυτοκίνητα!!!

 

 

«Γκλαντζούνης Motors»
2ο χλμ Λαμίας - Αθηνών
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 52760-61
Fax: 22310 35833
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: glantzounis-motors.car.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση