Λαμία: Το κατάστημα "Fashion & Style" σε νέα διεύθυνση με απίστευτες γιορτινές προσφορές και δώρα !!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 07:30 Λαμία: Το κατάστημα "Fashion & Style" σε νέα διεύθυνση με απίστευτες γιορτινές προσφορές και δώρα !!!

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και φέτος πιο νωρίς στο κατάστημα "Fashion & Style" στη Λαμία. Κάντε τώρα τις αγορές σας και επωφεληθείτε από τις προσφορές και τα μεγάλα δώρα!!!

Το κατάστημα "Fashion & Style Boutique Maria" θα το βρείτε πλέον σε νέα διεύθυνση, στην οδό Βύρωνος 23 στην καρδιά της αγοράς, και με νέο όνομα "Fashion & Style".

Επισκεφθείτε το νέο, ανανεωμένο κατάστημα, και βρείτε στο ισόγειο μικρά και μεγάλα μεγέθη για κάθε γούστο και ηλικία, και στον κάτω όροφο βραδινά φορέματα σε διάφορα μεγέθη, για γάμους και βαπτίσεις.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις γιορτές, το κατάστημα "Fashion & Style" φροντίζει να σας κάνει τα καλύτερα δώρα, για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με κάθε αγορά που κάνετε, μπαίνετε αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση για δωροεπιταγές.

Ένας τυχερός θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 50€, και δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 30€, για αγορές από το κατάστημα.

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου. Οι τυχεροί/ες θα ανακοινωθούν από τη σελίδα του Facebook: fashion-style Lamia.

Τα δώρα όμως δεν τελειώνουν εδώ...

Το κατάστημα "Fashion & Style", με κάθε αγορά τριών κομματιών, σας κάνει δώρο το τέταρτο κομμάτι που θα επιλέξετε εσείς, μικρότερης αξίας.

Θα βρείτε επίσης μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένα είδη, με έκπτωση έως 60%.

Το "Fashion & Style" φροντίζει πάντα για εσάς, για να έχετε κομψές και μοντέρνες εμφανίσεις.

Επιλέξτε μέσα από υπέροχες δημιουργίες, βραδινά ή casual ρούχα, ιδανικά για κάθε σας εμφάνιση.

Για να είναι κάθε σου εμφάνιση λαμπερή και ιδιαίτερη, έλα και εσύ στο "Fashion & Style", μπες στην κλήρωση και επωφελήσου από τις μοναδικές προσφορές!!!

"Fashion & Style"
Βύρωνος 23 - Λαμία
Τηλ. 2231045222

Ελάτε στην παρέα μας στο Facebook: fashion-style Lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση