Αν ψάχνεσαι για drone... το καλύτερο κατάστημα μόλις άνοιξε!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 11:36 Αν ψάχνεσαι για drone... το καλύτερο κατάστημα μόλις άνοιξε!

«Drone House», έτσι λένε το νέο και πιο ενημερωμένο κατάστημα εξοπλισμού drones και τεχνολογίας στην Αθήνα.

Το νέο κατάστημα εξοπλισμού τεχνολογίας στην Αθήνα άνοιξε τις πόρτες του και σε περιμένει να το επισκεφθείς με τεράστια ποικιλία σε drones, gimbals, action cameras και πολλά ακόμα είδη τεχνολογίας.

Τα drones έχουν πια το δικό τους σπίτι στην οδό Παρασκευοπούλου 44 στο Περιστέρι, με προσωπικό που γνωρίζει σε βάθος τη τεχνολογία και μπορεί να σας λύσει οποιαδήποτε απορία. 

Είτε είσαι νέος στο κόσμο των drones, είτε έμπειρος χειριστής, στο «Drone House» θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς, να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και να το απογειώσεις με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. 

Σε ένα ευχάριστο και ευρύχωρο περιβάλλον μπορείς να δεις ζωντανά τεράστια ποικιλία από drones, αξεσουάρ και προϊόντα τεχνολογίας που θα έχεις την ευκαιρία να χειριστείς με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού.

Είτε πρόκειται για χόμπι, εναέριες φωτογραφίσεις ή επαγγελματικές εφαρμογές στο «Drone House» θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Από μικρά drone λίγων γραμμαρίων μέχρι πολύ εξειδικευμένα drone βιομηχανικών εφαρμογών προσαρμοσμένα να αντέχουν και να ανταπεξέρχονται σε κάθε περιβάλλον. 

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε καταφέρει να καταρρίψουμε τους νόμους της βαρύτητας, αλλά η τεχνική ομάδα του «Drone House» είναι εδώ να επισκευάσει και να φροντίσει το drone σου μετά από οποιαδήποτε "ανώμαλη" προσγείωση.

Με εμπειρία και τεχνογνωσία στο κόσμο των drones και της τεχνολογίας στο «Drone House» παρέχεται η μέγιστη εξυπηρέτηση μετά τη πώληση ώστε να απολαμβάνουν όλοι αυτό που αγαπούν όσο πιο πολύ γίνεται. 

Με απλά λόγια το «Drone House» αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τα drones και τον εξοπλισμό τεχνολογίας στην Αθήνα και σίγουρα εάν ψάχνεσαι για drone αξίζει να το επισκεφθείς, έστω και για μια πρωτη ενημέρωση, για να λύσεις όλες τις απορίες σου και να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστα στις νέες τεχνολογίες.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 210 5716080 και φυσικά να μας επισκεφτείς στην οδό Παρασκευοπούλου 44 στο Περιστέρι.

Μπορείς επίσης να μάθεις περισσότερα ή να παραγγείλεις ότι θέλεις μέσα από το dronehouse.gr

Facebook: Drone House

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση