Η εβδομάδα περιβάλλοντος του Δήμου Λαμιέων ξεκίνησε δυναμικά με τα ΚΔΑΠ να πρωταγωνιστούν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 12:32 Η εβδομάδα περιβάλλοντος του Δήμου Λαμιέων ξεκίνησε δυναμικά με τα ΚΔΑΠ να πρωταγωνιστούν

Εκπαιδευτικό παιχνίδι  με θέμα την ανακύκλωση «The Recyclers» στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαμιέων.

Η εβδομάδα περιβάλλοντος του Δήμου Λαμιέων ξεκίνησε δυναμικά με τα ΚΔΑΠ να πρωταγωνιστούν στις εκδηλώσεις, μιας και η περιβαλλοντική συνείδηση χτίζεται από νωρίς!

Οι μαθητές των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων συμμετείχαν σε Workshops εικονικής πραγματικότητας (VR) και έμαθαν για την ανακύκλωση μέσα από το πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας εκπαιδευτικό project "The recyclers" που έχει ως στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και εξοικείωση των μαθητών στο νέο σύστημα ανακύκλωσης 4 ρευμάτων.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και οι Αντιδήμαρχοι, Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού  Οργάνωσης και Εθελοντισμού, Δημήτριος Τζούφλας και Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Απορριμμάτων, συντήρησης πρασίνου και σχεδιασμού περιβαλλοντικών δράσεων, Κωνσταντίνος Μουστάκας.

Δείτε και φωτογραφίες από τη δράση που εγινε στα ΚΔΑΠ, στο πλαίσιο της εβδομάδας δράσεων και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση