Αταλάντη: Η Atlas Tapes γιόρτασε τα 70 χρόνια με επιπλέον bonus στους εργαζόμενους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 08:30 Αταλάντη: Η Atlas Tapes γιόρτασε τα 70 χρόνια με επιπλέον bonus στους εργαζόμενους

Κοπή πίτας, με γενέθλια και bonus για τους εργαζόμενους στην εταιρεία που κοσμεί τη Λοκρίδα και ολόκληρη τη Φθιώτιδα.

Η Atlas Tapes καλώς όρισε το 2023 με την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής πίτας η οποία συνδυάστηκε με τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της.

Στην εκδήλωση εκτός από τους 450 εργαζόμενους,τη Διοίκηση και τα μέλη των οικογενειών τους παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές.

Στην έναρξη της εκδήλωσης μίλησαν ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Τάκης Λάντζης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιάσων Λάντζης οι οποίοι, αφού ευχήθηκαν για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, τόνισαν ότι η εταιρεία συνεχίζει να ατενίζει το μέλλον δυναμικά, με μεγάλη αισιοδοξία και ότι το κύριο συστατικό της διαρκούς ανάπτυξης της είναι οι 450 εργαζόμενοι.

Σαν επιβράβευση των προσπαθειών όλων των εργαζομένων, ανακοινώθηκε για δεύτερη φορά σε διάστημα δύο μηνών, η παροχή ενός επιπλέον bonus των 500,00 ευρώ καθαρές αποδοχές, σε όλους τους εργαζόμενους.

Ο Δήμαρχος Λοκρών στην ομιλία του σημείωσε την έμπρακτη στήριξη της Atlas Tapes στην τοπική κοινωνία όχι μόνο μέσω της απασχόλησης αλλά και μέσω της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, σε πολλούς τομείς.

Μετά τις ομιλίες και την κοπή πίτας , ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιάσων Λάντζης βράβευσε δύο εργαζόμενες κυρίες για τα 40 χρόνια προσφορά τους στην Atlas Tapes και ακολούθησε γεύμα με μουσική και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση