Λαμία: Κοπή πίτας για τη Group Center Hellas Security με Bonus στα διοικητικά στελέχη της εταιρείας! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 08:57 Λαμία: Κοπή πίτας για τη Group Center Hellas Security με Bonus στα διοικητικά στελέχη της εταιρείας! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία της διοίκησης, των εργαζομένων και των εξωτερικών συνεργατών, πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής πίτας η εταιρεία Group Center Hellas Security, στο ξενοδοχείο "Σαμαράς" στην πόλη της Λαμίας, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ανακοινώνοντας την οικονομική στήριξη της εταιρείας στα διοικητικά της στελέχη.

Σε μια όμορφη γιορτή ανασκόπησης για τα 35 χρόνια ανοδικής πορείας και ανάπτυξης και με διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών κι εξοπλισμών σε συστήματα ασφαλείας, η Group Center Hellas Security προχώρησε στην απονομή βραβείων για στελέχη και συνεργάτες ως ένδειξη επιβράβευσης, καθώς και σε σημαντικές ανακοινώσεις που επιβεβαιώνουν τη μεγαλόπνοη σκέψη της διοίκησης, με επίκεντρο πάντα την στήριξη των εργαζομένων της.

Bonus για τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας!

Ο Γενικός Διευθυντής Λουκάς Παπαβασιλείου στην ομιλία του ανακοίνωσε τα παρακάτω:

«Η εταιρεία μας στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αναδεικνύει την κρισιμότητα του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, δείχνουν ότι η Ελλάδα γερνάει και ότι το 2050 θα είμαστε 1 εκατομμύριο λιγότεροι.

Πήραμε, λοιπόν, την απόφαση για πρώτη φορά, να ανακοινώσουμε με απόλυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, τη στήριξη της οικογένειας και την αναστροφή της υπογεννητικότητας, βοηθώντας τις οικογένειες των διοικητικών στελεχών μας.

Για κάθε μια νέα ζωή που θα φέρνουν στον κόσμο, θα διανέμουμε ένα μέρος των κερδών μας κάθε χρόνο!

Σήμερα, ο όμιλος εταιρειών διαθέτει πάνω από 300 άτομα ανθρώπινο δυναμικό και συνεχίζει να σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του επάνω σε γερά θεμέλια, που εγγυώνται μια ακόμη πιο δυναμική συνέχεια!»

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση:

Δείτε φωτογραφίες:

Group Center Hellas Security
Λεωφόρος Καλυβίων 140 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231026001
Facebook:
Group Center Hellas Security
Instagram: Group Center Hellas Security

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση