Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: Από τη Λαμία ξεκίνησε τις προεκλογικές της συγκεντρώσεις η υποψήφια βουλευτής ΝΔ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 10:20 Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: Από τη Λαμία ξεκίνησε τις προεκλογικές της συγκεντρώσεις η υποψήφια βουλευτής ΝΔ

Προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου.

Στο κατάμεστο ukiyo συγκεντρώθηκαν φίλοι και υποστηρικτές της κας Μακρή-Θεοδώρου όπου δόθηκε η επίσημη έναρξη του προεκλογικού της αγώνα.

Η κα Μακρή στο διάστημα μέχρι τις εκλογές θα διοργανώσει μία σειρά από συγκεντρώσεις στις γειτονιές της Λαμίας και σε διάφορες περιοχές του νομού προκειμένου να καταθέσει τις πολιτικές της προτεραιότητες και τη δική της οπτική για τα πεπραγμένα της τελευταίας τετραετίας.

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε όλους τους συνυποψηφίους της, ανεξάρτητα από το κόμμα που πολιτεύονται, να δώσουν αυτή την προεκλογική μάχη με εντιμότητα, με ιδέες και προτάσεις, αποφεύγοντας τις συγκρούσεις.

«Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, αρκεί αυτή την γιορτή να τη ζήσουμε χωρίς τοξικότητα, με σύνεση να σκεφτούμε τι είναι καλό για μας, για τα παιδιά μας και την Πατρίδα» τόνισε στον χαιρετισμό της στους παρευρισκόμενους.

Δείτε φωτογραφίες:

IMG-0274

IMG-0277

IMG-0289

IMG-0337

IMG-0377

IMG-0408

IMG-0411

IMG-0412

IMG-0441

IMG-2485

IMG-2487

IMG-2488

IMG-2495

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση