Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσίασε τους υποψήφιους στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 08:16 Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσίασε τους υποψήφιους στη Φθιώτιδα

Στην οδό Διάκου το εκλογικό κέντρο στη Λαμία…

Το «ψηφοδέλτιο νίκης» του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη Φθιώτιδα, παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Μαΐου, η Τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή, στο Εκλογικό Κέντρο που λειτουργεί ήδη στις αρχές της οδού Διάκου στη Λαμία.

Τους έξι (6) υποψήφιους Βουλευτές, παρουσίασε ο Γραμματέας της Ν.Ε Φθιώτιδας Βαγγέλης Σακελλάρης, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, κατηγορώντας την για ανισοκατανομή του πλούτου και τις δυσκολίες της μέσης οικογένειας που αναγκάζεται να ζει με των διαφόρων ειδών «pass».

Υπογράμμισε τη βεβαιότητα του για νίκη με το βασικό σύνθημα «που θα γίνει πράξη από την 22α Μαΐου», το «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ».

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων οι οποίοι σύντομα παρουσίασαν τις θέσεις και τους προβληματισμούς τους, δίνοντας κι εκείνοι με τη σειρά τους το σύνθημα της νίκης, ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να προσπαθήσουν όλοι μαζί ώστε να επιστρέψει η χώρα σε όλους τους πολίτες της και όχι στους λίγους εκλεκτούς της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Με αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι-ες είναι:

Γιαβρή Παρασκευή - Κτηνοτρόφος

Καραφέρη Αργυρώ - Δικηγόρος

Λάζου Βασιλική - Ιστορικός, Διδάσκουσα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ

Λουκόπουλος Αθανάσιος - Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πάπουτσας Νικόλαος - Δικηγόρος

Σαρακιώτης Ιωάννης - Δικηγόρος

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών στη Φθιώτιδα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση