Εσύ ξέρεις ότι τα καλύτερα παστέλια γίνονται στη Φθιώτιδα;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 08:28 Εσύ ξέρεις ότι τα καλύτερα παστέλια γίνονται στη Φθιώτιδα;

Καιρός να γνωριστούμε καλύτερα... Είμαστε η Παστελοποιία «Ρούμελης», μια αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση της οικογένειας Μπακογιάννη, με έδρα τη Στυλίδα!

Δύο γενιές τώρα, η πίστη μας στην παραδοσιακή γεύση και η αγάπη σας, μας ώθησε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας τις δημιουργίες μας.

Το όραμα που μας συνοδεύει είναι η διατήρηση των ατόφιων παραδοσιακών συνταγών και γεύσεων που μας συνδέουν με το παρελθόν, αλλά με μια δόση «καινούργιου» που μας συνδέει με το μέλλον και το διαφορετικό.

Να σας γνωρίσουμε τα «παιδιά» της οικογένειας «Ρούμελης», το παστέλι, οι μπάρες ξηρών καρπών, το μαντολάτο, η χαλβαδόπιτα, η μαστιχόπιτα, το ινδοκάρυδο και το μελοκάρυδο. Όχι μόνο στην κλασική τους γεύση... Έχουμε και άλλα!

Τα «παιδιά» μας γεννήθηκαν στην κωμόπολη της Στυλίδας, όπου συνεχίζουν να μεγαλώνουν με μεράκι και φροντίδα μέχρι και σήμερα σε ένα πλήρως εξοπλισμένο, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις χώρο 1.000 τ.μ..

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και γευτείτε τα...

Η μέρα μας στην Παστελοποιία «Ρούμελης» ξεκινάει με την ομάδα μας στις θέσεις της, στα γραφεία και την παραγωγή από τις πρώτες πρωινές ώρες. Φοράμε τις λευκές στολές μας, τα σκουφιά μας και τα γάντια μας και ξεκινάμε με όρεξη να δημιουργούμε για εσάς τα λαχταριστά προϊόντα μας. Δεν μένουμε όμως εδώ! Έχουμε «ταξίδι» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Οι μεταφορείς μας, με τον ιδιόκτητο στόλο που διαθέτουμε, και οι συνεργάτες μας, φροντίζουν να παραδοθούν με ασφάλεια και συνέπεια τα προϊόντα μας σε εσάς την επόμενη κιόλας μέρα!

Δέσμευσή μας, η παραγωγή ασφαλών, υψηλής και σταθερής ποιότητας προϊόντων. Για αυτό το λόγο, για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτη η επένδυση σε υψηλών προδιαγραφών ποιοτικούς και παραγωγικούς ελέγχους και η επιλογή άριστων πρώτων υλών.

Αυτή ήταν μια σύντομη γνωριμία... όμως έχουμε ακόμη πολλά να μοιραστούμε μαζί σας!

Για αυτό μη διστάσετε! Σας περιμένουμε να γνωριστούμε ή ακόμη και να συνεργαστούμε!

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα «Ρούμελης» σε καταστήματα της Λαμίας, στην υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2238022807
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Ρούμελης Παστελοποιία
Instagram: roumelis.gr

Επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα μας στο www.roumelis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση