Νέοι εκθεσιακοί χώροι στην Karellis Group και σημαντικές προσφορές!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 08:18 Νέοι εκθεσιακοί χώροι στην Karellis Group και σημαντικές προσφορές!

Στην KARELLIS GROUP είμαστε περήφανοι για τις ποιοτικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε εδώ και 42 χρόνια.

Από σήμερα όμως είμαστε... διπλά περήφανοι! Και αυτό, γιατί ο ανανεωμένος μας χώρος έκθεσης άνοιξε τις πόρτες του και είναι πλέον στη διάθεσή σας. Με 8 εμβληματικές μάρκες αυτοκινήτων, σε ένα σύγχρονο και ειδικά διαμορφωμένο κτίριο, από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, η KARELLIS GROUP οδηγεί την αγορά αυτοκινήτου στην κεντρική Ελλάδα σε ένα άλλο επίπεδο.

Νέο OPEL CORSA

Το καλύτερο ποδαρικό για τη νέα μας έκθεση;

Φυσικά, το νέο Opel Corsa. Το best seller της ελληνικής αγοράς εδώ και δεκαετίες είναι εδώ, πιο δυναμικό από ποτέ και με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Σας περιμένουμε για test drive στο Corsa Days, Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Νοεμβρίου. Μην το χάσετε!

Διπλό Black Friday από Peugeot και Citroen

Το Black Friday στην KARELLIS GROUP δεν είναι απλά ένα happening. Είναι θεσμός!

Φέτος, μεγαλύτερο από ποτέ, το Black Friday αφορά δύο αγαπημένες, γαλλικές μάρκες. Peugeot και Citroen διασταυρώνουν τα… μήκη τους, με σκοπό τη δική σας επιλογή.

Επισκεφθείτε την KARELLIS GROUP και ανακαλύψτε μοναδικές τιμές σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, και στις δύο μάρκες.

Θα σας κερδίσει η γοητεία της Peugeot; Θα επιλέξετε την άνεση της Citroen;

Η απόφαση είναι δική σας. Αλλά θα πρέπει να την πάρετε μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου!

Η KARELLIS GROUP καλωσορίζει την MG Motor

Μοναδική ιστορία. Καινοτόμα προσωπικότητα. Ασυμβίβαστη φιλοσοφία. Αυτή είναι η MG MOTOR, μία από τις πιο θρυλικές μάρκες στον χώρο της αυτοκίνησης. Η KARELLIS GROUP έχει την τιμή να αποτελεί ένα από τα πρώτα και ελάχιστα σημεία πώλησης MG Motor στην Ελλάδα (μόλις 18 σε όλη τη χώρα).

Σας περιμένουμε στην έκθεσή μας στη Λαμία για να ανακαλύψετε όλα τα SUV της MG Motor με κινητήρες βενζίνης και υβριδικούς, το πρωτοποριακό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας MG Pilot, και 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Κλείστε άμεσα το test drive σας!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 22310 23563 ή επισκεφθείτε το www.karellis-group.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση