Λαμία: Η καρδιά των ερωτευμένων χτυπάει στο κατάστημα "AV Athanasios Vellios"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 08:25 Λαμία: Η καρδιά των ερωτευμένων χτυπάει στο κατάστημα "AV Athanasios Vellios"

Το πιο γλυκό δώρο μπορείς να κάνεις και φέτος στην αγαπημένη σου από το Κοσμηματοπωλείο «AV ATHANASIOS VELLIOS».

Στο κατάστημα AV Athanasios Vellios (Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη) υπάρχει μία συνήθεια που έγινε θεσμός! Η Lacta μας φέρνει πιο κοντά με τους αγαπημένους μας και γλυκαίνει με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει τις πιο ερωτικές ημέρες του χρόνου.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σχεδόν έφτασε! Φέτος το σημείο συνάντησης των ερωτευμένων στην πόλη είναι για άλλη μια χρονιά το Κοσμηματοπωλείο «AV ATHANASIOS VELLIOS» Ροζάκη Αγγελή 20 και Καλύβα Μπακογιάννη (πεζόδρομος) που σε συνεργασία με την Lacta έχουν φροντίσει να κάνουν αυτή τη μέρα ξεχωριστή.

Ανακάλυψε τώρα την ολοκαίνουργια ολοκληρωμένη συλλογή από χειροποίητα κοσμήματα αφιερωμένη στην ημέρα των ερωτευμένων στο φυσικό αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα velliosoro.gr και κάνε τα πιο εντυπωσιακά δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η νέα συλλογή ήρθε για να σε κάνει να την ερωτευτείς! Κομψά κολιέ, φινετσάτα βραχιόλια, μοναδικά δαχτυλίδια και εντυπωσιακά σκουλαρίκια αφιερωμένα στην αγάπη!

Ταυτόχρονα, με τις αγορές σου, με αφορμή την ημέρα αυτή, μπορείς να δωρίσεις και μια σοκολάτα Lacta με χειρόγραφη αφιέρωση!

Φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, βρες ένα μοναδικό δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα από το κατάστημα AV Athanasios Vellios και μοίρασε χαμόγελα σε αυτούς που αγαπάς.

Μοίρασε αγάπη με κοσμήματα που αντέχουν στον χρόνο, χειροποίητα κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια, αποκλειστικά για εκείνη!

Πρόσφερε ένα δώρο στην αγαπημένη σου με την πιο γλυκιά υπογραφή, τη δική σου!

Κοσμηματοπωλείο - AV Athanasios Vellios Jewelry
Ροζάκη Αγγέλη 20 & Καλύβα Μπακογιάννη , Λαμία
Τηλέφωνο : 22310 27723
Facebook:
Velliosoro
Instagram: Velliosoro
E-Shop: www.velliosoro.gr

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση