Η Λαμία τώρα κάθε μέρα, ξυπνάει με άρωμα CUPA!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 12:05 Η Λαμία τώρα κάθε μέρα, ξυπνάει με άρωμα CUPA!

Η πόλη μας υποδέχεται μια νέα άφιξη στον κόσμο του καφέ, έτοιμη να ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και να γίνει το νέο σας στέκι!

Το αγαπημένο καφέ των Γαλανέικων των CUPA the coffeemakers, αποκτά νέο, δεύτερο κατάστημα, και ανοίγει τις πόρτες του τη Δευτέρα στις 6 το πρωί στη Νέα Άμπλιανη.

Σε έναν χώρο μοναδικά διαμορφωμένο, με μοντέρνα αισθητική και industrial ατμόσφαιρα, το CUPA the Coffeemakers φιλοδοξεί να γίνει το στέκι όλων.

Πίσω από το CUPA the Coffeemakers βρίσκονται δύο νέα παιδιά από τη Λαμία, ο Πάνος Ρούμπος και ο Θέμης Καλαμπάκας, με μεγάλη εμπειρία και αγαπητοί στον χώρο της εστίασης.

Ο Πάνος και ο Θέμης, με δημιουργικό πνεύμα και καινοτόμες ιδέες, θέλουν να προσφέρουν μέσα από το κατάστημα τους ένα νέο concept εστίασης, μια συνολική εμπειρία καφέ .

Από τις 6 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στην οδό Καβάφη 14, μπορείτε να βρείτε αξεπέραστους καφέδες φτιαγμένους με μεράκι και αγάπη από έμπειρους baristas, με την υπογραφή των KAWA coffees.

Δροσιστικά ροφήματα και ποιοτικά σνακ, για να συνοδεύστε τον καφέ σας ή για να απολαύσετε ένα γρήγορο και γευστικό γεύμα.

Το CUPA the Coffeemakers με το εξυπηρετικό προσωπικό του, σας περιμένει να σας προσφέρει τον πιο γευστικό καφέ της πόλης στο καθιστικό μας, η να τον πάρετε take away!

Και επειδή η εμπειρία CUPA δεν τελειώνει ποτέ, είμαστε ανοιχτά έως τις 10 το βράδυ, προσφέροντας επιλογές για early drinks.

Σας περιμένουμε όλους να γνωρίσετε από κοντά το CUPA the coffeemakers και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία καφέ!

CUPA the coffeemakers
Καβάφη 14, Νέα Άμπλιανη, Λαμία
Instagram: cupa_thecoffeemakers

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση