Ποιος κέρδισε το αυτοκίνητο στα «Δώρα Ψυχής»? (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 08:25 Ποιος κέρδισε το αυτοκίνητο στα «Δώρα Ψυχής»? (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Τον λαχνό με το Νο 1080 τράβηξε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης και το Opel Corsa diesel στα φετινά "Δώρα Ψυχής" κέρδισε η Χρύσα Νασιοπούλου από το "Little Woman’s Club".

Όπως κάθε χρόνο η αυλαία της μεγάλης Φιλανθρωπικής Αγοράς από το "Συν στον Άνθρωπο" έπεσε με την κλήρωση του αυτοκινήτου που έγινε ενώπιον της Συμβολαιογράφου κας Τσιγκόλη στο ξενοδοχείο "Σαμαράς".

«Δεν έχω κερδίσει ποτέ στη ζωή μου τίποτα. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει...», είπε η μεγάλη τυχερή όταν ήρθε να παραλάβει το δώρο της. 

Δείτε το βίντεο:

Τα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» για 12η συνεχόμενη χρονιά αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο, που μέσα στην κρίση και τις δυσκολίες που περνάει, δεν ξεχνάει τον Συνάνθρωπο.

Για το σημαντικό έργο του Συλλόγου μίλησε ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Απόστολος Γκλέτσος, που και φέτος ήταν εκεί, ενώ η πρόεδρος Μαίρη Δούμα ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν και φέτος με οποιονδήποτε τρόπο τη μεγάλη Φιλανθρωπική αγορά.

Χαμός και φέτος στα «Δώρα Ψυχής»

Από νωρίς το πρωί και φέτος το ξενοδοχείο "Σαμαράς" πλημμύρισε από κόσμο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου "Συν στον Άνθρωπο" για τα φετινά  «Δώρα Ψυχής»

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση και η παρουσία μαθητών από σχολεία που έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα αγάπης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτοφραφίες από τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» που έγινε και φέτος στο ξενοδοχείο "Σαμαράς" στη Λαμία.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση