Τα NANOU… τώρα έρχονται παντού!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 18:41 Τα NANOU… τώρα έρχονται παντού!

Στα γενέθλια του παιδιού, στο party του κολλητού, στο γάμο του ζευγαριού, στη βάφτιση του μωρού, στο σχολείο για «κολατσιό», στο σπίτι για πρωινό και όπου αλλού εσείς θέλετε κατόπιν παραγγελίας!

Δεν είναι τυχαίο ότι τα "Nanou Donuts" είναι τα αγαπημένα γλυκά όλων, και κυρίως των παιδιών !

Τα παιδιά έχουν ένστικτο(!) και ξέρουν καλά να διακρίνουν το αγαπημένο τους donut. Το NANOU, είναι ένα γλυκό που προσφέρει μέγιστη απόλαυση λόγω της αγνής και πλούσιας σοκολάτας που εμπεριέχει. Τα 100% αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά, η μεγάλη ποσότητα σοκολάτας, η ποικιλία στη γεύση, η παιδική εμφάνιση με τα χαρούμενα χρώματα δημιουργεί την αίσθηση ότι τα "Nanou Donuts" ανήκουν στα παιδιά και είναι αλήθεια !

Η τιμή τους είναι τέτοια που οι γονείς μπορούν να οργανώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη το πάρτι των παιδιών τους, με τις περισσότερες φορές να συνδυάζουν τα γλυκά donut και με αλμυρές NANOU λιχουδιές. 

Ιδανική πρόταση αποτελούν οι συσκευασίες του κιλού, για τη βάφτιση, το πάρτι γενεθλίων αλλά και της ονομαστικής εορτής, μέχρι ακόμη και για ένα ολοκληρωμένο κέρασμα στο σχολείο.

*extra-tip: Πολλοί είναι αυτοί που σχηματίζουν και τούρτα από μεσαία NANOU, που κερδίζει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα όλων !

Και επειδή τα "Nanou Donuts" ανήκουν και σε όσους θέλουν να νιώθουν παιδιά... πλέον αποτελούν παράδοση και σε όλες τις γλυκές απολαύσεις, γι’ αυτό κι έχουν αποκτήσει περίοπτη θέση στις γαμήλιες εκδηλώσεις, στις ονομαστικές εορτές ή ακόμη και στις συγκεντρώσεις/meeting/οργανώσεις εταιριών έτσι ώστε να ικανοποιήσουν και τους μεγάλους!

Στα "Nanou Donuts", δεχόμαστε εξειδικευμένες παραγγελίες που καλύπτουν τις ανάγκες σας για να παραλάβετε ολόφρεσκα τα αγαπημένα σας NANOU, την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας και πάντοτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας!

*Σας ενημερώνουμε ότι τα καταστήματα Nanou Donuts House Λαμία, άλλαξαν τρόπο λειτουργίας! Μεταφέρθηκαν και λειτουργούν πλέον, σε ιδιόκτητο χώρο, με χονδρική πώληση και ειδικές παραγγελίες για την κάθε σας εκδήλωση.

Για τα γενέθλια του παιδιού, το party του κολλητού, το γάμου του ζευγαριού, τη βάφτιση του μωρού, στο σχολείο για «κολατσιό», στο σπίτι για πρωινό, μπορείτε να καλείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στο τηλέφωνο 697 232 9750 ή στο 698 611 24 87 (What’s up) ή με inbox στη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/nanoulamia , όπου μπορείτε να συνεννοηθείτε για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση