«Το διάβασμα των παιδιών σας - δική μας ευθύνη»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 18:12 «Το διάβασμα των παιδιών σας - δική μας ευθύνη»!

Και αυτή τη χρονιά το «Πρότυπο» Κέντρο Μελέτης της πόλης για παιδιά Δημοτικού «προ – Παιδεία» συνεχίζει την ανοδική του πορεία και προσφέρει τις άριστες υπηρεσίες του σε ένα ασφαλές και φιλικό για τα παιδιά περιβάλλον, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, επενδύοντας καθημερινά στο αποδοτικό διάβασμα των μαθητών.

Γιατί να επιλέξετε τη «προ- Παιδεία» ;

Γιατί μόνο εμείς, με τη σωστή οργάνωση και τον  μεθοδικό τρόπο μελέτης, πάντα στα πλαίσια της συνεργασίας και της υποστήριξης, καθιστούμε  τα παιδιά μας πλήρως προετοιμασμένα για την επόμενη μέρα στο σχολείο, χωρίς να απαιτούνται ατελείωτες ώρες διαβάσματος, εξασφαλίζοντάς τους, έτσι, πολύτιμο ελεύθερο χρόνο!

Γιατί μόνο στο δικό μας Κέντρο η μελέτη γίνεται ευχαρίστηση για το παιδί!

 Αφήστε τη μελέτη του παιδιού σας σε εμάς και αφιερώστε του μόνο τον χαρούμενο εαυτό σας!

Και φέτος στους μαθητές μας προσφέρουμε :

  • Καθημερινή μελέτη σε όλα τα μαθήματα.
  • Υποστηρικτική διδασκαλία και μελέτη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.
  • Ψυχομετρικά τεστ διερεύνησης μαθησιακών δυσκολιών.
  • Προετοιμασία επαναληπτικών διαγωνισμάτων.

Το διάβασμα παύει να αποτελεί πηγή άγχους και προβληματισμού τόσο για το ίδιο το παιδί, όσο και για την υπόλοιπη οικογένεια!

Συνεργάτες:

Το παιδί, ωστόσο, πέραν των σχολικών του υποχρεώσεων, έχει την ανάγκη να εκφράζεται και να νιώθει δημιουργικό. Μέσα από τον αθλητισμό και τη τέχνη, το παιδί καλλιεργείται σωματικά & πνευματικά και αισθάνεται ολοκληρωμένο. Από φέτος, λοιπόν, το Κέντρο Μελέτης «προ -Παιδεία» γνωστοποιεί τη συνεργασία του με τη Σχολή Χορού Dare 2 Dance και την Ποδοσφαιρική Ακαδημία “Σερπάνος”.

Αν θέλετε να συνδυάσετε

το διάβασμα των παιδιών σας με τις αθλητικές & καλλιτεχνικές του δραστηριότητες σε οικονομικά προσιτές τιμές, ρωτήστε εμάς..Έχουμε τη λύση!

Dare 2 Dance

Σχολή Χορού αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, στην οποία διδάσκουν έμπειροι εκπαιδευτές με αναγνωρισμένα διπλώματα. Απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 3 ετών.

www.facebook.com/dare2dancelamia

Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Σερπάνος»

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου SERPANOS F.C σας καλωσορίζει για ακόμη μια χρονιά στις υπερσύγχρονες και οργανωμένες εγκαταστάσεις της προσφέροντας διασκέδαση και ένα ασφαλές περιβάλλον σε μικρούς και μεγάλους φίλους από 4 ετών και άνω.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011865425475

Για περισσότερες πληροφορίες σας περιμένουμε στον χώρο μας.

Οι εγγραφές μας ξεκίνησαν!

Ώρες : 12:00-19:00 καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή)

Διεύθυνση : Όθωνος 31, Λαμία

Τηλ. Επικοινωνίας : 22310-20096 & 6987757704

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook : www.facebook.com/propaideia.lamia

Υπεύθυνη Κέντρου : Τσιακμάκη Βαλεντίνα – φιλόλογος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση