Ο Ολυμπιακός αξιολογεί ταλέντα στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 07:35 Ο Ολυμπιακός αξιολογεί ταλέντα στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού μετακόμισε με «βαριά» ονόματα ένα διήμερο στην Ακαδημία του Θανάση Σερπάνου στη Λαμία για το «Scouting Camp» !!!

Διήμερο γεμάτο Ολυμπιακό 6 με 7 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής των ερυθρολεύκων στη Λαμία, στο πλαίσιο της εξόρμησης της ερυθρόλευκης οικογένειας και το «Scouting Camp» που σκοπό έχει να συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ταλέντα από όλη τη χώρα στις Ακαδημίες του «Θρύλου».

Έτσι στη Λαμία βρέθηκαν μερικά από τα κορυφαία ονόματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου όπως οι Κυριάκος Καραταΐδης (Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού), Γιώργος Αμανατίδης (Επικεφαλής Scouting), Βασίλης Βούζας (Προπονητής Νέων), Δημήτρης Μαυρογενίδης (Προπονητής Κ17) και Αριέλ Ιμπαγάσα (Γενικός Αρχηγός της Κ20). Μαζί τους και οι Μάκης Βενιαμίν και Παντελής Μπούσιας για ένα διήμερο γεμάτο προπόνηση και αγωνιστικά τεστ με στόχο την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τους μικρούς της περιοχής μας.

Το LamiaReport συνάντησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην οδό Φραντζή, καταγράφοντας τις θετικές αντιδράσεις τους για την άριστη συνεργασία που διατηρούν με τον επικεφαλής Θανάση Σερπάνο, ο οποίος όπως μας είπαν, αποτελεί τα μάτια και τα αυτιά τους στην περιοχή για την εύρεση ταλέντων.

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του LR οι πρωταγωνιστές αυτού του ξεχωριστού, για το τοπικό ποδόσφαιρο, διημέρου:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη και την προπόνηση στη Σχολή του Ολυμπιακού (ΑΟ Φραντζή):

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση