ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα: Φωτογραφίες που έγραψαν ιστορία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 10:25 ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα: Φωτογραφίες που έγραψαν ιστορία

Το να παραμείνεις στην μεγάλη κατηγορία στην παρθενική σου εμφάνιση σε αυτή, σίγουρα δεν το λες και μικρό πράγμα.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, το οικοδόμημα που έφτιαξε ο Μπάμπης Τεννές στη 2η ουσιαστικά προσπάθειά του στη Φθιωτική πρωτεύουσα, ο σύλλογος που οικοδομήθηκε από τις στάχτες του Τοπικού, χάρη στις άοκνες προσπάθειες μερικών ρομαντικών και "αιρετικών" μελών του, η ΠΑΕ που έγινε μεγάλη από έναν μεγάλο παράγοντα σαν τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, θα βρίσκεται και τον νέο χρόνο (2018-2019) στη Super League.

Για όποιον βιαστεί να κρίνει… ναι έγιναν λάθη! Αλλά ποιος δεν κάνει λάθη όταν δουλεύει και δουλεύει πολύ. Και μάλιστα σε έναν χώρο που δεν τον ξέρει; Τα θετικά ήταν πολλά περισσότερα και η ιστορική ομάδα ξαναγράφει πανάξια την χρυσή της ιστορία.

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αν και με οποιοδήποτε αποτέλεσμα δε διαμόρφωνε δυσάρεστες καταστάσεις, περνά στην ιστορία ως ξεχωριστά σημαντικό, καθώς με τη νίκη τους οι «κυανόλευκοι» εξασφάλισαν μια καθαρή παραμονή.

Σε τέτοιες ιστορικές στιγμές, τα λόγια είναι περιττά για αυτό σας αφήνουμε να απολαύσετε μερικές «ιστορικές» φωτογραφίες, μέχρι το επόμενο ραντεβού του ΠΑΣ Λαμία με την ιστορία του…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση