Αγγελία Εργασίας: Μεγάλη εταιρεία ζητά συνεργάτες για τη στελέχωση του γραφείου της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 09:50 Αγγελία Εργασίας: Μεγάλη εταιρεία ζητά συνεργάτες για τη στελέχωση του γραφείου της Λαμίας

Στην NN Hellas η προσωπικότητα έχει σημασία. Σε μια δεμένη ομάδα σαν τη δική μας, το ταλέντο και οι ιδέες κάνουν τη διαφορά και δίνουν μια μοναδική προοπτική. Μας κάνουν να βλέπουμε τις προκλήσεις με φρέσκια ματιά και τελικά μας οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα.

Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου στην NN Hellas αποτελεί ένα από τα πιο σταθερά και δυναμικά επαγγέλματα. Μας δίνει την δυνατότητα να βρισκόμαστε κοντά στους ανθρώπους και να τους προσφέρουμε την συμβουλή μας για την αποτελεσματικότερη διαχείριση τους χρηματοοικονομικού τους μέλλοντος.

Θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος της ομάδας των ασφαλιστικών συμβούλων της NN Hellas; Επικοινωνήστε με το γραφείο πωλήσεων της Λαμίας.

Αποστολή βιογραφικών στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 33599
Ώρες επικοινωνίας: 11.00 – 14.00

Επιλεγμένες Αγγελίες