Ο Νόιερ αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο του δέρματος και υποβλήθηκε σε τρεις επεμβάσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 14:55 Ο Νόιερ αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο του δέρματος και υποβλήθηκε σε τρεις επεμβάσεις

Οι εικασίες για πιθανή ασθένειά του ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2021.

Ο Μάνουελ Νόιερ, τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Γερμανίας, αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό του. Όπως αποκαλύπτει, υποβλήθηκε τρεις φορές σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, οι εικασίες για πιθανή ασθένεια ενός από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2021, όταν ο 36χρονος εμφανίστηκε με καλυμμένο το πρόσωπό του πριν από το ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League με την Μπαρτσελόνα.

Πηγή: εφημερίδα Bild

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση