Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε το «μυστικό επιτυχίας» πριν τον αγώνα- και τρώγεται

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 09:57 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε το «μυστικό επιτυχίας» πριν τον αγώνα- και τρώγεται

Ρωτήθηκε ποιο είναι το μυστικό για το τρελό του ξεκίνημα στη σεζόν.

Το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους ισοφάρισαν οι Μπακς, που επικράτησαν με 116-91 των Πίστονς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει για ακόμη μία φορά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε για έκτο διαδοχικό ματς περισσότερους από 30 πόντους καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους (11/20 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 10/12 βολές), 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος σε 30 λεπτά συμμετοχής.  

Ο «Greek Freak» φαίνεται πως οδεύει ολοταχώς σε ρεκόρ καριέρας στο κομμάτι της παραγωγικότητας και είναι φαβορί για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου, οπότε ήταν αναμενόμενο να ρωτηθεί ποιο είναι το «μυστικό» για το τρελό του ξεκίνημα, όπως σχολίασε ένας ρεπόρτερ μετά από την νίκη των Μπακς επί των Πίστονς.

«Είμαι άνθρωπος της ρουτίνας. Πριν τους αγώνες τρώω ένα νεκταρίνι ή ένα ροδάκινο, μου δίνει πολλή ενέργεια και με κάνει να αισθάνομαι καλά. Μετά την προθέρμανση, τρώω μία μπανάνα. Δεν το έκανα αυτό μέχρι πέρυσι. Ένα ροδάκινο και μία μπανάνα, με βοηθούν να παίζω καλύτερα», ήταν η απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση