ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Χωρίς Μουκουντί, Ρότα και Γιόνσον η αποστολή του Αλμέιδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 21:15 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Χωρίς Μουκουντί, Ρότα και Γιόνσον η αποστολή του Αλμέιδα

Σημαντικό ροτέισον αποφάσισε να κάνει ο Ματίας Αλμέιδα στον πρώτο ημιτελικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στην OPAP Arena, με τα ονόματα των Μουκουντί, Γιόνσον και Ρότα να λείπουν από τη σχετική λίστα.

Οι τρεις παίκτες δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που σημαίνει πως ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε να κάνει ροτέισον. Επιπλέον, εκτός είναι και οι τραυματίες Φερνάντες, Μοχαμάντι.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση