Ατρόμητος: «Σχέδιο Μανούχου – ΑΕΚ κατά Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 17:02 Ατρόμητος: «Σχέδιο Μανούχου – ΑΕΚ κατά Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού»!

Ο Ατρόμητος εξαπέλυσε επίθεση στην ΑΕΚ και στον διαιτητή Μανούχο για όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι, κάνοντας λόγο για δόλο στο υπόμνημα που παρέδωσε.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος παρέδωσε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα με την ΑΕΚ ένα υπόμνημα 21 σελίδων, στο οποίο γίνεται αναφορά στον διαιτητή Μανούχο.

«Eντελώς λανθασμένα και κατά την κρίση μας με δόλο, συνεργαζόμενος με τον Γιάννη Παπαδόπουλο… με μοναδικό σκοπό την ωφέλεια της ΠΑΕ ΑΕΚ και την πρόκληση βλάβης στην ΠΑΕ Ατρόμητος, στον πρόεδρό της Γιώργο Σπανό, αλλά και στις ΠΑΕ ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός… εκτέλεσε ένα σχέδιο, το οποίο είχε εξυφανθεί πολύ πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ είναι αδιανόητο ως διεθνής διαιτητής να μη γνωρίζει πώς διαπιστώνεται η αντικανονικότητα των δοκαριών και ποια μέσα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για για να αποδειχθεί, βρέθηκε με μία κορδέλα-μεζούρα στο χέρι, την οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν του την παρέδωσε η αστυνομία…», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση