Νεκρός ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μετά από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 20:33 Νεκρός ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μετά από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι

Τραγική είδηση από την Ισπανία, με 24χρονο ποδοσφαιριστή, Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεζ, να χάνει τη ζωή του, μετά από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι.

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στην Ισπανία με το θάνατο του Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεζ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Chipiona C.F (ομάδα που αγωνίζεται στην 8η κατηγορία της Ισπανίας), έπεσε νεκρός μετά από επίθεση με μαχαιριές.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται o κύριος ύποπτος για την δολοφονική επίθεση, ένας 20χρονος άντρας ο οποίος μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει «λευκό» ποινικό μητρώο.

Η δολοφονική επίθεση εις βάρος του Πέρεζ έλαβε χώρα στο Κάντιθ και το ρεπορτάζ των ισπανικών Μέσων αναφέρει πως ο 20χρονος φερόμενος δράστης μαχαίρωσε τον παίκτη χωρίς προφανή λόγο.

Οι Αρχές έκαναν γνωστό πως δεν υπάρχουν σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών και πως όλα δείχνουν στο ότι η επίθεση έγινε εντελώς τυχαία!

Η επίθεση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (01.04), ενώ ο άτυχος ποδοσφαιριστής «άφησε» την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής.

Η ανάρτηση της Chipiona C.F για το θάνατο του Πέρεζ:

«Λοιπόν, δεν έχουμε λόγια για να ξεκινήσουμε, αυτό μοιάζει με εφιάλτη, αλλά δυστυχώς είναι αληθινό. Ο παίκτης μας Paco Naval Perez μας «άφησε», πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί, ένα πρωινό που πάλευε μεταξύ ζωής και θανάτου, ο Paco ήταν μόλις 24 ετών, είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση