Pamestoixima.gr: Οι προημιτελικοί του Champions League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες αποδόσεις»*

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 10:18 Pamestoixima.gr: Οι προημιτελικοί του Champions League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες αποδόσεις»*

Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι και Μίλαν-Νάπολι με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Δύο ακόμα μεγάλα παιχνίδια γίνονται απόψε στο Champions League. Στο «Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τσέλσι. Στο «Μεάτσα» διεξάγεται ο ιταλικός «εμφύλιος» ανάμεσα στη Μίλαν και τη Νάπολι.

Στις 22:00 αρχίζουν οι 2 προημιτελικοί του Champions League για τους οποίους το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»* έως την έναρξή τους.

Διπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση για όλους από το Pamestoixima.gr

Η νέα εποχή για το Pamestoixima.gr ξεκίνησε. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Τώρα το ανανεωμένο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Στο Pamestoixima.gr μπαίνεις στη δράση με νέες προκλήσεις καθημερινά και μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα, με το Weekly Pass Extreme!*

Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ απόψε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Σήμερα (19:30) γίνεται και ο αγώνας ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Στον πρώτο ημιτελικό, στην OPAP Arena, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά του.

Αύριο διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός, ΠΑΟΚ-Λαμία. Στην πρώτη αναμέτρησή τους στη Λαμία ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 5-1.

Μάχες για την πρόκριση αύριο στο Europa League και το Conference League

Αύριο αρχίζει και η προημιτελική φάση του Europa League και του Conference League με πολλές δυνατές αναμετρήσεις.

Στο Europa League γίνονται τα παιχνίδια Φέγενορντ-Ρόμα, Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη και Λεβερκούζεν-Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ.

Το πρόγραμμα του Conference League περιλαμβάνει τους αγώνες Γάνδη-Γουέστ Χαμ, Λεχ Πόζναν-Φιορεντίνα, Άντερλεχτ-Άλκμααρ και Βασιλεία-Νις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση