Βόλος – Άρης 0-3: Άνετη νίκη και διαφορά ασφαλείας για την 5η θέση της Super League 1

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 20:21 Βόλος – Άρης 0-3: Άνετη νίκη και διαφορά ασφαλείας για την 5η θέση της Super League 1

Ο Άρης έκανε επιβλητικό πέρασμα από την έδρα του Βόλου στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την εξασφάλιση της 5ης θέσης στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Βόλος και Άρης βρίσκονταν σε απόσταση ενός βαθμού και έδωσαν “μάχη” για την 5η θέση και το τελευταίο “εισιτήριο” για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους “κίτρινους” όμως να βγαίνουν άνετα νικητές. Οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν στο +4 από τον Βόλο και πήραν διαφορά ασφαλείας ενόψει του δεύτερου μισού των πλέι οφ της Super League 1.

Το παιχνίδι

Ο Άρης μπήκε από την αρχή πιο δυνατά στο ματς και πήρε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργώντας και τις πρώτες ευκαιρίες για γκολ. Νταμπό και Καμαρά αστόχησαν όμως σε δύο καλές στιγμές για την ομάδα τους, στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα.

Ο Καμαρά είχε και σουτ δίπλα από το δοκάρι στο 24′, αλλά τρία λεπτά μετά, ο Άρης κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πάλμα έδωσε στον Νταρίντα λίγο έξω από την περιοχή κι αυτός με δυνατό σουτ πέτυχε το γκολ, για το 1-0 της ομάδας του στο παιχνίδι.

Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε την πρώτη δική του ευκαιρία για γκολ με τον Οζέγκοβιτς να αστοχεί οριακά με κεφαλιά από κοντά στο 30′. Ο Άρης ξαναπήρε όμως ακολούθως, την πρωτοβουλία των κινήσεων και πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Άρης κατάφερε να “τελειώσει” το ματς μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 77′ ο Καμαρά έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Βόλου και πλάσαρε υπέροχα με το εξωτερικό, για το 2-0 στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού.

Αμέσως μετά τη σέντρα μάλιστα, ο Καμάτσο μπήκε στην περιοχή, ο Πίρινεν τον ανέτρεψε και ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε τη βούλα του πέναλτι, για να αναλάβει την εκτέλεση ο Καμαρά και να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για το 3-0 στον αγώνα.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο Βόλος – Άρης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να δείχνει την ανωτερότητά της και να κάνει καθοριστικό “βήμα” για την κατάκτηση της 5ης θέσης στη βαθμολογία των πλέι οφ της Super League 1 και του τελευταίου “εισιτηρίου” για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Οι “κίτρινοι” βρέθηκαν με τη νίκη αυτή στο +4 από τους Βολιώτες και ενώ απομένουν πέντε αγώνες για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις στο Βόλος – Άρης

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ – Άλχο Λούνα (67’ Αρούνα Σι) Πίρινεν Σιέλης – Τσοκάνης (83’ Μεταξάς) Γκάγκι Μπαριέντος (59’ Πιρές) – Τσίρινος Οζέγκοβιτς Ντέλετιτς.

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα – Οντουμπάτζο (50’ λ. τρ. Εμπακατά) Φαμπιάνο Πίρσμαν Μαζικού – Νταμπό Ετέμπο – Ιτούρμπε (74’ Ματέο Γκαρσία) Νταρίντα (86’ Χριστοδουλόπουλος) Πάλμα (73’ Καμάτσο) – Καμαρά (86’ Γκρέι).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση