Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προτείνουν ημερομηνία διεξαγωγής πριν τις εθνικές εκλογές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 20:19 Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προτείνουν ημερομηνία διεξαγωγής πριν τις εθνικές εκλογές

Μπορεί ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, να ανέφερε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις 24 Μαΐου, αλλά οι δυο φιναλίστ (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) έριξαν μια άλλη ημερομηνία στο… τραπέζι.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “bwinΣΠΟΡ FM 94,6” από το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Παναγιώτης Διακοφώτης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, προκειμένου να ρίξουν στο “τραπέζι” και την Παρασκευή 19 Μαΐου.

Μάλιστα, ο κ. Διακοφώτης τόνισε πως είναι πολύ πιθανότερη ημερομηνία η 19η Μαΐου, πλέον, και όχι η Τετάρτη 24 Μαΐου, αφού αυτό είναι το «θέλω» των ομάδων (οι προπονητές των ομάδων θέλουν ο αγώνας να γίνει όσο πιο κοντά γίνεται στη λήξη των πλέι οφ της Super League).

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το ποια είναι η άποψη της αστυνομίας, καθώς σε εκείνη ανήκει ο τελευταίος λόγος (ειδικά, από τη στιγμή που υπάρχει και το θέμα τον εθνικών εκλογών στη μέση), σημείωσε: “Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, δεν νομίζω ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα”.

Σε κάθε περίπτωση, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν -σε πρώτη φάση- στην Εκτελεστική της Πέμπτης και στη συνέχεια θα περιμένουμε την απάντηση από πλευράς αστυνομίας.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση