Ντάνι Άλβες στην απολογία για βιασμό: «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 19:11 Ντάνι Άλβες στην απολογία για βιασμό: «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι»

Ο Ντάνι Άλβες έδωσε νέα κατάθεση για την υπόθεση βιασμού μίας κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης, για την οποία βρίσκεται στη φυλακή από τον περασμένο Ιανουάριο.

Στην Ισπανία έχει κυκλοφορήσει λοιπόν μέρος της απολογίας του Άλβες, όπου ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα φέρεται να είπε: «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι».

Το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena Ser αναφέρει επίσης, ότι ο Βραζιλιάνος υποστήριξε τα εξής: «Παρατήρησα την καλή της διάθεση από τον τρόπο που χόρευε, πώς με πλησίαζε, πώς αλλάζαμε θέσεις. Της είπα να μεταφέρουμε το κλίμα στο μπάνιο. Μου είπε ότι ναι, δεν υπήρχε πρόβλημα. Της είπα ότι θα πήγαινα πρώτος και ότι θα την περίμενα μέσα».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση