Κουρμπέλης και Κωνσταντέλιας στον ΟΠΑΠ: «Οπωσδήποτε νίκη με την Ιρλανδία»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 12:26 Κουρμπέλης και Κωνσταντέλιας στον ΟΠΑΠ: «Οπωσδήποτε νίκη με την Ιρλανδία»

Η Εθνική Ομάδα κορυφώνει την προετοιμασία της ενόψει των δύο σημαντικών αγώνων με Ιρλανδία (σήμερα, 21:45, OPAP ARENA) και Γαλλία (Δευτέρα, 21:45, Stade de France) για τα προκριματικά του EURO 2024 και οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Γιάννης Κωνσταντέλιας δίνουν μέσα από την κάμερα του ΟΠΑΠ τη δική τους οπτική για τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται τις επόμενες μέρες.

Οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, συμπαίκτες αλλά και εκπρόσωποι διαφορετικών γενεών του ελληνικού ποδοσφαίρου, μιλούν για τους επερχόμενους αγώνες, ενώ μοιράζονται με τον ΟΠΑΠ και τις αναμνήσεις τους ως φίλαθλοι της Εθνικής Ομάδας. Θυμούνται τον παίκτη που είχαν ως πρότυπο όταν ήταν μικρά παιδιά, το γκολ της Ελλάδας που έχουν πανηγυρίσει περισσότερο, αλλά και το συναίσθημα που τους δημιουργείται όταν φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση