Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Ιντάλγκο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 16:59 Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Ιντάλγκο

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, κρατώντας στο ενεργό δυναμικό του τον υπερπολύτιμο Κουβανό ακραίο, με γερμανικό διαβατήριο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο. Ο Κουβανός ακραίος, με γερμανικό διαβατήριο, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Σαλβαδόρ Ιντάλγκο στο olympiacossfp.gr: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, μετά από μια απίστευτη σεζόν. Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού Challenge Cup και του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω για αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο!

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλο το επιτελείο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη και την αφοσίωσή τους όλη τη σεζόν. Ήταν τιμή μου να παίζω δίπλα σε τόσο ταλαντούχους και παθιασμένους ανθρώπους, είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί στο μέλλον. Θέλω, επίσης, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν σε κάθε βήμα.

Η αταλάντευτη υποστήριξή σας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία μας, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε χωρίς εσάς τίποτα! Ανυπομονώ για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά μας, είμαι βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, μπορούμε να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα μαζί. Ευχαριστώ και πάλι τον Ολυμπιακό για αυτή την απίστευτη ευκαιρία, ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Σας αγαπώ! Πάμε, Ολυμπιακέ».

 

πηγή: apexsports.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση