Στην OPAP Arena o τελικός του Conference League της σεζόν 2023/24

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 19:09 Στην OPAP Arena o τελικός του Conference League της σεζόν 2023/24

Η OPAP Arena θα είναι η έδρα του τελικού του Conference League για το 2024, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA.

Συγκεκριμένα το γήπεδο της ΑΕΚ, αφού πέρασε με επιτυχία όλους τους σχετικούς ελέγχους, πήρε το πράσινο φως προκειμένου να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League, που είναι προγραμματισμένος για τις 29/05/2024.

Κάτι που σημαίνει πως στη χώρα μας μετά τον τελικό του UEFA Super Cup το προσεχές φθινόπωρο ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Σεβίλλη, θα διεξαχθεί και εκείνος του Conference League, με την OPAP Arena στην δεύτερη μόλις χρονιά από το χτίσιμο της, να φιλοξενεί ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό γεγονός.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση