Η ΑΕΚ παίρνει από τον Άρη τον Χρυσόπουλο - Οι 800.000 ευρώ και το ποσοστό των δικαιωμάτων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 11:51 Η ΑΕΚ παίρνει από τον Άρη τον Χρυσόπουλο - Οι 800.000 ευρώ και το ποσοστό των δικαιωμάτων

Μετεγγραφική κίνηση με το… βλέμμα στο μέλλον για την ΑΕΚ, που απέκτησε τον 20χρονο, Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο από τον Άρη.

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου, έναντι του ποσού των 800.000 ευρώ. Ο 20χρονος στόπερ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Β’, “μετρώντας” 21 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Ο νεαρός σέντερ μπακ (γεννημένος στις 21/5/2003) έχει ύψος 1,93μ. και είναι αριστεροπόδαρος. Σε πρώτη φάση, προορίζεται από την ΑΕΚ για να παίζει στη δεύτερη ομάδα της στην Super League 2, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο, να «ανεβαίνει» σε κάποια ματς και στην πρώτη ομάδα.

Ο Χρυσόπουλος το 2019 -μετά από εννιά χρόνια στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς- μετακόμισε στον Άρη και αγωνίστηκε μαζί του στις ομάδες Κ17 και Κ19. Μάλιστα, ο Χερμάν Μπούργος είχε εισηγηθεί -πέρσι- να γίνει επαγγελματίας, βλέποντας να έχει πολύ καλή παρουσία στην προετοιμασία.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση